28 / 07 / 2024

Mehmet Şakir Can

Mehmet Şakir Can

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Can Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart 2015 tarihinde Küçükçekmece, Mehmetakif Mahallesi, Çam Sokak'ta kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Osman Can tarafından kuruldu.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Bilici tarafından kuruldu. 

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Mehmet Özhaseki: Bütçeyi canımız gibi koruduk!

"Ortada bir bütçe var, buna asla yan gözle baktırmayız." diyen Cumhur İttifakı'nın AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş için "Projesi olmadan insanların önüne çıkılır mı?" şeklinde konuştu.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Can Can Metal Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Can Metal Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Can imzasıyla kuruldu.

Mehmet Şakir Can Haberi

Mehmet Şakir Can

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Can Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c)      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...