21 / 05 / 2024

Mehmet Şakir Örs kimdir

Mehmet Şakir Örs kimdir

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi.

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Körsü tarafından kuruldu.

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Yapı Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ağırman, Mehmet Temizer ve Ömer Ağırman ortaklığında kuruldu.

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Bilici tarafından kuruldu. 

Muhalefetten Mehmet Özhaseki'ye imar sorusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, “Tüm hırsızlıklar imardan geliyor” açıklamasını MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya ile Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yılmazkaya eleştirdi.

Mehmet Toydemir Piramit Mimarlık Şehircilik ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Toydemir Piramit Mimarlık Şehircilik ve Mühendislik Limited Şirketi, Şakir Mehmet Toydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak Birkent Sitesi'nde kuruldu.

İzmir Aliağa Termik Santrali'nin raporuna itiraz!

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Aliağa Termik Santrali'ne verilen "olur" raporuna karşı İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne itiraz içerikli dilekçe verdi.

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Çerçi, Manisa TOKİ projesini inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalıların sabırsızlıkla beklediği ve Manisa’nın en büyük projelerinden birisi olarak tarihe geçecek olan TOKİ Projesi üzerinde önce masada daha sonrada sahada incelemelerde bulundu.

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Canlar Beton Turizm Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Can Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart 2015 tarihinde Küçükçekmece, Mehmetakif Mahallesi, Çam Sokak'ta kuruldu.

Saris İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saris İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Örsün, İbrahim Hakkı Karayel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

3'ncü Plastech Fuarı için yol haritası çizildi!

Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı (PLASTECH) için yol haritası belirlendi. Sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Plastik sektöründen fuarlarına sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Travel Turkey İzmir Fuarı 4-7 Aralık'ta düzenlenecek!

4-7 Aralık'ta düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nın yerli ve yabancı turizmcileri bir araya getireceği bildirildi. Şakir Örs, yaptığı yazılı açıklamada, fuara ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Mehmet Şakir Örs kimdir Haberi

Mehmet Şakir Örs kimdir


İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Konak Rotary Kulübü'nün düzenlediği toplantıya konuk oldu. Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi. 


Tözge de katıldı

Konak Rotary Kulübü'nün, döneminin 32'nci, kulübün 2 bin 196'ncı toplantısında, "IF WEDDING FASHION İZMİR-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı" ile MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı" konusuna yer verildi.

Konak Rotary Kulübü Başkanı Süreyya Perçin, Asbaşkan Tayfun Şenol, Genel Sekreter İlkay Söylemezoğlu, kulüp üyeleri ve İzmirli ünlü işadamı Erdoğan Tözge'nin de katıldığı toplantı, İzmir Kordon Oteli'nde düzenlendi. Toplantıya konuk olarak katılan Örs, İzmir'in önünün açık olduğunu belirterek, "İzmir'in, içinde bulunduğu coğrafyası ve çağdaş vizyonu ile daha çok hizmetler sektöründe...