05 / 05 / 2024

Mehmet Sani Uluç

Mehmet Sani Uluç

Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Mehmet Sani Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

Hakkari'deki 8 kubbeli Ulu Cami’nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin; 3 katlı, iki minareli ve 8 kubbeli Ulu Cami’nin yapım çalışmalarını yerinde denetlediler.

Adıyaman Ulu Cami restore edilecek!

Adıyaman merkez Ulu Cami restorasyon nedeniyle ibadete kapatıldı.Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan restorasyonun bitimine kadar caminin ibadete kapatıldığını belirtti.

Kenan Doğulu'nun mekanı Bis'in açılış gerçekleşti!

Kenan Doğulu, Beren Saat, Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu ortaklığında Dine & Live konseptiyle Ankara’da kurulan Bis’in açılışı, önceki akşam gerçekleşti..

Kenan Doğulu ve Beren Saat Ankara'da mekan açıyor!

Kenan Doğulu ve Beren Saat mimar Abdullah Burnaz ve işadamı Mehmet Mutlu ile Bidon Gıda adında bir şirket kurmuş ve Beren'in memleketi Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.

Mehmet Veysi İpek: Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek!

Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek. Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü.

Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Mehmet Sani Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

Uluğbey İnşaat Turizm ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Uluğbey İnşaat Turizm ve Tekstil Anonim Şirketi, İsmail Şahin, Mehmet Uyanoğlu ve Tuğrul Gültekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Mayıs'ta kuruldu

Mehmet Ali Yalçındağ'dan yeni şirket! May Gayrimenkul A.şž.!

İstanbul Üsküdar 'da hayata geçirilen şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Yalçındağ, Mehmet Erol çamur ile Cemal İlder Tokcan olarak belirlendi...

Mehmet Koçarslan 12 villayı dünya starlarına satacak!

Bodrum'da inşa edeceği 12 villa ile 60 odalı butik otel ile özel müşterilere hizmet vereceklerini vurgulayan Mehmet Koçarslan, 12 villayı sadece dünya starlarına satmayı planladığını kaydetti. Koçarslan, 'Patronum bile istese bu villalardan Türklere satma

Divriği Ulu Camii'ye yanlış restorasyon!

Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan 755 yıllık Divriği Ulu Camii bugüne kadar yapılan yanlış restorasyonların kurbanı oldu. Taş işlemeciliğinin en harika örneği 'çarşı Kapı' yıllar önce yapılan yanlış müdahaleler neticesinde çökme tehlikesi yaşıyor..

Anadolu Ulu Camii, İstanbul'un en büyük camilerinde olacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul-Ataşehir'de yapımına başlanan Anadolu Ulu Camii hızla yükseliyor. Ataşehir'de bulunan TOKİ konutlarına komşu cami, İstanbul'un en büyük camilerinden birisi olacak

Divriği Ulu Cami korumasız bırakıldı!

Sivas'ta ülkemizin en önemli mimari yapılarından olan 13'üncü yüzyıl tarihli Anadolu Selçuklu eserleri Divriği Ulu Cami ve Darüşşif ası geçmiş yıllarda yaşanan hırsızlık olaylarına rağmen yine güvenliksiz bırakıldı.

Mehmet Aygün: Avrupa 'da büyüyeceğiz!

Türkiye 'de ilk Antalya 'da açtığı Titanic otel zincirini büyüten Mehmet Aygün, Almanya 'ya yöneldi. Berlin 'de biri yeni açılan, diğeri inşaat aşamasında iki otel yatırımı olduğunu belirten Aygün şžirketler Grubu Başkanı Mehmet Aygün, “50 milyon Euro ya

Mehmet Sani Uluç Haberi

Mehmet Sani Uluç

Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Mehmet Sani Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu.


Safir Emlak İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1- EMLAK VE GAYRİMENKUL; 1. Gayrimenkul geliştirme işleri ile ilgili her türlü proje çalışmaları yapmak, bunları yatırımcılara sunmak, her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kuramları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde, resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlarla ilgili ihale, alım, satım kiralama, inşaat, yatırım, teknik şartname, imar mevzuatı ve standartlara uygunluk,...