06 / 05 / 2024

Mehmet Sarıhan

Mehmet Sarıhan

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Sarıhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yunus Ünal ve Hüseyin Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz sarıhan tarafından kuruldu.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sarıtağ ve Murat Doğruparmak ortaklığında kuruldu.

Amasya Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira almayacak!

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması hukuka aykırı mı?

TÜRKAD Başkanı Avukat Dr. Mehmet Sarı, "Ayasofya Camii statüsü tesis edilip camii olarak ibadete açılması gerekir" dedi.

Mehmet Sarıhan Haberi

Mehmet Sarıhan

Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Sarıhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Saruhan Organizasyon Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-       Seyahat ve turizm acentelikleri kurmak ve işletmek  Yurtiçinde veYurtdışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin, yurtiçi ve yurtdışında konaklama seyahat, taşınma rehberlik hizmetlerini vermek. 2-       Otel, Motel,Pansiyon, Tatil köyü gibi turistik ve dinlenme tesisleri kurmak, kurulu olanlara ortak almak yada devralmak işlettirmek veya bu tesislerin işletmeciliğini yapmak.    3-       Kurumsal firmaların, adi firmaların veya şahısların firma çalışanları, müşterileri ya da ilgili kişiler için düzenleyecekleri, genel kurul, eğitim, seminer toplantıları, parti, doğum günü, veya benzeri eğlence günleri, dinlenme,...