01 / 05 / 2024

Mehmet Sarıtaş

Mehmet Sarıtaş

Bakan İdris Güllüce, Bakanlık tarafından hazırlatılan "Türk Mimarisinde İz Bırakanlar" ve "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarihçesi" adlı kitapların tanıtım toplantısına katıldı

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akaluk ve Mehmet Salih Taşdemir ortaklığında kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Mehmet Sarıtaş Haberi

Mehmet Sarıtaş

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlatılan "Türk Mimarisinde İz Bırakanlar" ve "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarihçesi" adlı kitapların tanıtımı gerçekleştirildi.


Park Bosphorus Hotel'de düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kitapların, Türk mimarisinin önemli isimlerini gelecek kuşaklara anlatmak için hazırlandığını söyledi. 


Bakan Güllüce, "Yaşadığımız topraklara ve bu toprak üzerinde süregelen imar ve inşa faaliyetlerine katkıda bulunanlara duyduğumuz bir vefanın ifadesi olarak harmanladığımız bu kitaplar, inanıyoruz ki alanında oluşan büyük bir boşluğu dolduracaktır" diye konuştu. 


Türkiye'nin kendine has, özgün bir mimarisinin oluşması temennisinde bulunan Güllüce, kitapların hazırlanmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti. 


Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırlattığı, "Türk Mimarisinde İz Bırakanlar" adlı kitapta 85 önemli mimarın eserleri ve biyografileri, 95 yazar tarafından kaleme alındı. Bir yıllık çalışma...