24 / 07 / 2024

mehmet saygılı belediye başkan adayı

mehmet saygılı belediye başkan adayı

AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan'ın kendisini ziyaretinde hedeflerinin marka şehir olmak olduğunu belirterek, “Hep birlikte çalışarak kentimizi geliştireceğiz.” dedi.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Mehmet Nuri Ersoy: Ege'ye 2 mega proje geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Çeşme ve Didim bölgesinde iki büyük proje üzerinde çalışıyoruz. Bu projeler doğaya saygılı, geri dönüşüme duyarlı, yatay mimari uygulanmış" dedi...

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanmayacak!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Biz rant değil, hizmet odaklı çalışıyoruz. En büyük gayemiz de hak sahiplerini mağdur etmeden projeyi nihai sonuca ulaştırmaktır.” dedi.

Hasan Avcı, Altıeylül Belediye Başkanı oldu!

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Hasan Avcı kazandı..

FETÖ'ye 1 metrekare arsa vermeyen ender belediye başkanlarından biri benim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanı para yönetimini bilmiyorsa lütfen işbaşına gelmesin" diye açıklama yaptı. 

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı gündeminde imar var!

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Avanos Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Avanos Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince toplandı. Toplantıda imar konuşuldu.

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Mudurnu devre mülk projesinin tarihi dokuya uymadığı iddiası!

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl: "Bu binaların mimari yapısı vadinin içerisinde, 'sakin şehir Mudurnu' ile alakası yok" diye açıklama yaptı. 

mehmet saygılı belediye başkan adayı Haberi

mehmet saygılı belediye başkan adayı


AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı, hedeflerinin marka şehir olmak olduğunu belirterek, “Hep birlikte çalışarak kentimizi geliştireceğiz.” dedi.


Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Saygılı’yı ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Şube Başkanı Akdoğan, ziyarette yaptığı açıklamada, seçim sürecinin herkese, şehre hayırlar getirmesini temenni etti. Mehmet Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile...