18 / 05 / 2024

mehmet sekmen 2019 yatırımları

mehmet sekmen 2019 yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada 2019 yılının Erzurum için de bir şahlanış yılı olacağını söyledi.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde!

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Listenin ikinci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Konuta talep artacak! Satışlar 2019'u geride bırakacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, konut sektörüne ilişkin "Düşük faiz oranının devam etmesi durumunda, konut satışları yıl sonunda rahatlıkla 2019 yılının yüzde 15-20 üzerine çıkacaktır" dedi...

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Mehmet Hakan Tercan, Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO'nun 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında, Adil Mahmut Eroğlu'nun 21 Haziran 2019 tarihindeki istifasının ardından Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Tercan'ın atanmasına karar verildi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

mehmet sekmen 2019 yatırımları Haberi

mehmet sekmen 2019 yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada 2019’un Erzurum için de bir şahlanış yılı olacağını belirtti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Sekmen, yayımladığı yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizin zirve şehirlerinden biri olan Erzurum’da 2018 yılında da kentimizin gelişim ve değişimi için örnek proje ve yatırımları tek tek hayata geçirdik. Yatırım bütçesi kullanımında üç yıl üst üste Türkiye birincisi olduk. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurumluların refah, mutluluk ve huzuru için ‘Kalkınma yılı’ olarak telakki ettiğimiz 2018’i dolu dolu geçirdi. Ekonomik, iktisadi, eğitim, sağlık, turizm, sosyal, çevresel, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda hayata geçen yatırımlarla kentimizi yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalıştık. ‘Günümüz konjonktüründe artık ülkeler değil şehirler yarışıyor’ diyerek kadim şehrimizi bölgesel ve ulusal ölçekteki...