07 / 05 / 2024

Mehmet Selim Yılmaz

Mehmet Selim Yılmaz

Artı Bina Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Fatih, Mollagürani Mahallesi'nde kuruldu.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Yılmaz ve Onur Çukurlu ortaklığında kuruldu.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Nusreddin Yılmaz Gelibolu'daki arsasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Nusreddin Yılmaz gayrimenkullerini bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Uşak Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Uşak Belediyesi yapımına devam edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı’nın kaba inşaatının sonuna yaklaştı.2015 yılı içinde bitirilecek konak mahallenin demografik yapısını da dikkate alan bir hizmet anlayışı ile açılacak.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Artı Bina Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bina Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Fatih, Mollagürani Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri'nde yangın!

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunan 1461 Trabzon'un binasında yangın çıktı. Gece geç saatlerde klimaların patlaması sonucu meydana gelen yangına sıra sürede itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi...

Mehmet Ali Yılmaz, Tek Art İnşaat'ta hisse satışından vazgeçti!

Artık hisselerini satmak istemiyor Eski Trabzonspor Başkanı ve eski bakan Mehmet Ali Yılmaz, Tek Art İnşaat'ta hisse satışından vazgeçti. Söz konusu hisselerin değeri, dünkü kapanış fiyatı ile 7.5 milyon TL...

Mehmet Selim Yılmaz Haberi

Mehmet Selim Yılmaz

Artı Bina Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Artı Bina Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...