06 / 05 / 2024

Mehmet Sepil restoranı

Mehmet Sepil restoranı

Genel Energy kurucu ortağı Mehmet Sepil, 10 milyon dolar ile yeme içme sektörüne giriş yaptı. Sepil, Ankara ve İzmir’de sadece restoran açmayı planlamıyor, bir de şef yetiştirecek vakıf üniversite kurmayı amaçlıyor.

Batr Restoran Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batr Restoran Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batur tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Mehmet Ali Aydınlar restoran işinden çıktı!

Mehmet Ali Aydınlar restoran yatırımındaki hisselerini devretmiş. Aydınların hisselerini devrettiği isim işe restoranın yöneticiliğini üstlenen Fazlı Akbaş.

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Mehmet Aslantuğ restoran açtı!

Oyuncu Mehmet Aslantuğ Tütsü by Düvee adında bir restoran açtı.

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Mehmet Sepil restoranı Haberi

Mehmet Sepil restoranı

Yeme, içme ve eğlence sektörü ülkemizde hızlı yükselen bir iş kolu olmayı sürdürüyor. Uzun süredir holding patronları da bu sektörle ortaklıklar kurmaya başladı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in ismi de bu işin öncüleri arasında anılıyor. Son olarak Genel Energy kurucu ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Sepil, Sepil Holding bünyesinde yeme-içme sektörüne yatırım yapma kararı aldı. 10 milyon dolar ile sektöre giriş yapan Sepil, önce ‘Ankaralı’, ‘Ankara’dan Doğma’ adlı markalar oluşturmayı daha sonra ise İzmir projeleriyle Ege mutfağını dünyaya tanıtmayı hedefliyor. Sepil’in projeleri arasında yer alan Ege Mutfak Sanatları Akademisi’nde ise ‘Michelin’ yıldızlı şefler yetiştirilecek. İspanya’daki Basque Culinary Center’ı model alarak kuracakları Ege Mutfak Sanatları Akademisi’nin 2015’in ilk çeyreğinde açılması ve bir vakıf üniversitesine dönüştürülmesi planlanıyor. Uluslararası...