17 / 06 / 2024

Mehmet Sepil stat projesi

Mehmet Sepil stat projesi

Sepil, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aitlla Sertel'in de aralarında bulunduğu basın mensuplarıyla Urla'da yeni yaptırılan Göztepe Adnan Süvari Tesisleri’nde bir araya geldi.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Mehmet Özhaseki'den Mimarlar Odası'na eleştiri!

Mimarlar Odası’nın yeni 19 Mayıs Stadı ile ilgili tutumunu isim vermeden eleştiren Mehmet Özhaseki''Biz stat yapmaya, birileri de durdurmaya çalışıyor'' dedi. 

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Mehmet Sepil stat projesi Haberi

Mehmet Sepil stat projesi


Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, tesis sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından en büyük hedefinin kulübe stat kazandırmak olduğunu söyledi.


Sepil, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aitlla Sertel'in de aralarında bulunduğu basın mensuplarıyla Urla'da yeni yaptırılan Göztepe Adnan Süvari Tesisleri’nde bir araya geldi.


Basın mensuplarına tesisleri tanıtan Sepil, 18 dönüm alan üzerinde kurulan tesisin Türkiye’deki en modern tesislerden biri olduğunu belirtti. Tesiste, 1 ana futbol sahasının yanı sıra 2 yardımcı saha, futbolcular için 25 özel oda, çalışma ve toplantı odaları, yönetici seyir odası, masaj ve malzeme odaları, fitness salonu, sauna, basın odası, oyun lobisi, hakem odası ve 50 kişilik yemekhane bulunduğunu anlatan Sepil, tesisin 5 milyon lirası Göztepe tarafından 1 milyon lirası da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce...