04 / 07 / 2024

Mehmet Serdar Koyuncu

Mehmet Serdar Koyuncu

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koyuncu, Tayfun Düzgün tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Kadıköy, Kozyatağı Som Plaza'da kuruldu.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Anka34 İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka34 İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Serdar Soyluoğlu ve Yasin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

Beha Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beha Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi Mehmet Akif Koyuncu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi Mehmet Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Karakimseli ve Mehmet Serdar Koca ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi, Serdar Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koyuncu, Tayfun Düzgün tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Kadıköy, Kozyatağı Som Plaza'da kuruldu.

Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Mehmet Serdar Tavukçu tarafından 12 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Mermerciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

İkiyüzyirmiiki Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkiyüzyirmiiki Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Tavukçu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Etiler, Akatlar Mahallesi'nde kuruldu.

Edit Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edit Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koca, Tuğrul Solak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Mehmet Serdar Koyuncu Haberi

Mehmet Serdar Koyuncu

Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koyuncu, Tayfun Düzgün tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Mista Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek. 2. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4. Yurt içi ve yurt dışında he türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 5. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak. 6. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak. 7. Konusu ile ilgili tesisler kurmak...