25 / 07 / 2024

Mehmet Tevfik Varlık

Mehmet Tevfik Varlık

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

TF Varlık Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçti!

TF Varlık Kiralama, 30 Mart 2020 tarihinde yapılan 7. Genel Kurul toplantısında Sayın Mete Mehmet Kanat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Sayın Ahmet Mert'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçilmelerine karar verildi.

Varlık İşletme Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varlık İşletme Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akkaya ve Muhammet Akkaya ortaklığında kuruldu. 

TF Varlık Kiralama'dan 23.9 milyon TL'lik kira sertifikası getirisi!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama kira getiri bildirisini yayınladı. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Varlık Fonu arsa yatırımcısına sıfır faizli kredi verecek!

Bakanlığa bağlanan Türkiye Varlık Fonu'nuna devredilen arsalar için yatırımcıya sıfır faizli kredi verilecek. 

Cadde Varlık Residence satılık daire fiyatları!

Cadde Varlık Residence projesi, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa ediliyor. Cadde Varlık Residence projesi 3 blokta 510 konut ve 40 ticari birimden oluşuyor.

Cadde Varlık Residence 2017 fiyat listesi!

Cadde Varlık Residence projesi İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde hayata geçirildi. Proje ALB Varlık Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Cadde Varlık 2017 fiyatları!

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Norveç Varlık Fonu 1 trilyon dolar büyüklüğe ulaştı!

Norveç Varlık Fonu'nun piyasa değeri 7 trilyon 810 milyar Norveç kronu büyüklüğüne ulaşarak tarihinde ilk defa 1 trilyon dolar seviyesine ulaştı. Varlıkların yüzde 2,5'i gayrimenkul kıymetlerden oluşuyor.

İşte Varlık Fonu hakkında merak edilenler!

Türkiye’de en çok merak edilen ve tartışılan kurumların başında Varlık Fonu geliyor. Varlık Fonu hakkında en çok merak edilenler internet sitesinde yanıtlandı.

Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor!

THY, Milli Piyango, Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi Türkiye’nin dev şirketlerini portföyünde bulunduran Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor. İşte Para Dergisi’ndeki o haber...

Varlık Fonu'na devredilen arsalar satılacak!

Bakanlığa bağlanan Türkiye Varlık Fonu'nuna devredilen arsaların değerlendirilmesi için yeni adımlar atıldı. Fondaki arsalar uygun fiyata satılacak yada yeni projeler uygulanacak.

Varlık Fonu'nun amacı yatırımcı çekmek!

Sayıştay Başkanı Ahmet Seyit Baş, Varlık Fonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baş, Varlık Fonunun denetimi konusunda, hisseleri fona devrolan ve fonun yönetimindeki aktiflerin önemli olduğunu açıkladı.

Mehmet Tevfik Varlık Haberi

Mehmet Tevfik Varlık

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu. 


Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında konut,okul,hastane,siteler,lojmanlar,otel,motel,fabr ika,sanat yapıları,villa,prefabrik  yapılar,depolar,hava limanları,spor tesisleri,iş merkezleri ve diğer tüm yapıların her türlü etüt,plan,proje,mimarlık,mühendislik,inşaat,taahhüt,harfiyat ,nakliyat,alt ve üst yapı işleri, iç ve dış dekorasyon işleri,müşavirlik hizmetleri ve ÇED raporları hazırlama işlerini yapmak,yaptırmak. 2- Yurt içi ve yurt dışında konut,okul,hastane,siteler,lojmanlar,otel,motel,fabr ika,sanat yapıları,villa,prefabrik  yapılar,depolar,hava limanları,spor tesisleri,iş merkezleri ve diğer tüm yapıların beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri,jeolojik,jeoteknik,jeofizik danışmanlık,mühendislik ve proje hizmetlerini yapmak,yaptırmak. 3- Türkiye sınırları içinde, resmi ve özel kuruluşların,...