04 / 05 / 2024

Mehmet Toprak Hastanesi nerede

Mehmet Toprak Hastanesi nerede

Maltepe'de hayata geçirilen Mehmet Toprak Hastanesi hizmete açıldı. Operatör Dr. Mehmet Toprak, ''Hedefimiz 2018'de Avrupa Yakası'nda da böyle bir yatırım yapmak'' şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Tınaztepe Galen Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'de yapımı tamamlanan Tınaztepe Galen Hastanesi vatandaşların hizmetine açıldı. Dr. Mehmet Bektur açılışa katılan her çocuk için birer fidan dikileceğini açıklandı. 

Mehmet Toprak Hastanesi nerede Haberi

Mehmet Toprak Hastanesi nerede

Maltepe'de inşa edilen Mehmet Toprak Hastanesi hizmete açıldı. Operatör Dr. Mehmet Toprak, hastanenin acil sağlık hizmetleri ve kalp damar hastalıklarıyla ilgili son sistem cihazlarla donatıldığını belirtti.


Yatak kapasitesinin 160 olduğunu söyleyen Toprak, "Burada A plus bir hizmet vermeyi hedefledik. Her biri uzman, profösör olan hocalarımız nezaretinde hastalarımıza 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunacağız. Hastaneyi kurarken bölgedeki ihtiyaçları gözönünde bulundurduk" şeklinde konuştu.


Hastanenin zamanla 300 yatağa çıkarılabileceğini söyleyen Toprak, "Maltepe ve bölge halkının sağlık sorunlarının çözümünde çok önemli bir rol alacağız" ifadelerini kullandı. 


Toprak, sözlerine şu şekilde son verdi: "Yoğun bakım ağırlıklı bir hastaneyiz. Ünitemizde 70 yatak var. Çocuk yoğun bakım ünitesi de bölgede ilk. Muayenelerin yüzde 80'ini direkt hocalarımız yapıyor. SGK ile de anlaşmamız var. B tipi diğer hastanelerde ödenen ücret ne...