29 / 04 / 2024

Mehmet Türe

Mehmet Türe

Tuğrul Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile vakıf kuruluşunda görev alanların katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Hasan Şener, dernek ve belediyenin de katılımıyla mimari avan projelerin tamamlandığını söyledi.

Mersin Anamur Beton Santrali kurulacak mı?

Mehmet Türe´nin yetki istediği 2.5 milyon liralık kredi talebi 25 kişilik meclis üyelerinden Ak Parti ve CHP´nin grup kararı alarak ve 3 MHP´li üyenin hayır oyu vermesiyle reddedildi.

Mehmet Türe, Anamur'da inşa edilen projeleri inceledi!

Mehmet Türe, Kalınören Mahallesi'nde yapımına başlanan ve Anamur´a kazandırılacak olan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi ve 19 Mayıs Caddesi´nde dere ıslahı Çalışmalarını Gezdi

Mehmet Türe Anamur Atıksu Arıtma Tesisi'ni gezdi!

İki kademe olarak planlanan ve yapımında sona yaklaşılan 1.kademesi 250.000 nüfusa hitap edecek olan Anamur Atıksu Arıtma Tesisini gezen Türe'ye Belediye Başkan yardımcısı Hasan Ali Sarıca da eşlik etti...

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

M Türker İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

M Türker İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türker tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salur, Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Vinç İnşaat Nakliyat Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Rümeysa Balcı tarafından kuruldu.

Bitcoin madenciliğinde yeni enerji dinamikleri ne olacak?

Son zamanlarda artan Bitcoin madenciliğine yönelik yatırımları hızla artıyor. Peki, Bitcoin madenciliğinde enerji dinamikleri nasıl olmalı? Capital Dergisi'nden Mehmet Öğütçü bu ayki köşe yazısında Bitcoin madenciliğini kaleme aldı. 

Mehmet Türe Haberi

Mehmet Türe

Bu hizmetin dernek ve vakıfa bir bağış olarak kabul edilmesini isteyen Şener, uygulama projelerinin hazırlanması aşamasında da her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.


Şener, tesviye çalışması başlatılan Huzurevi arazisinde 9 bin metrekare inşaat alanı olacağını ve 150-200 kişilik bir tesis inşa edilebileceğini belirtti.


Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Dernek Başkanı Tuğrul Ayhan da Şener´e verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe toplantı sonrası verdiği bilgide geçtiğimiz hafta içerisinde Prof.Dr.Mehmet Ersoy´un Anamur´a gelerek kurulacak vakıf ile ilgili bilgi verdiğini, Huzurevi vakfının kurulduğunu ve bundan sonraki çalışmaların vakıf üzerinden yürütüleceğini söyledi. Başkan Türe hayata geçirilecek Huzurevinin sadece Anamur´a değil bölgeye hitap edeceğini ve hatta yurt dışından dahi misafir ağırlayacağını kaydetti. Başkan Mehmet Türe Anamur´a kazandıracakları Huzurevi´nin sıradan bir yapıdan ziyade oldukça...