02 / 05 / 2024

Mehmet Üstün özgeçmiş

Mehmet Üstün özgeçmiş

Arkadaşı Selim Başdemir ile birlikte 2008 yılında Kavi Yapı’yı kuran Mehmet Üstün kimdir? Mehmet Üstün inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Mehmeh Üstün'e dair merak ettikleriniz...

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Tuba Büyüküstün evinin dekorasyonuna 1 milyon TL harcadı!

Paris'in St. Germain bölgesinden 7 milyon TL'ye ev almasıyla gündeme oturan Tuba Büyüküstün, yeni evinin dekorasyonu için 1 milyon TL harcandı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Deprem imar affını affedecek mi?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe’nin depremle ilgili açıklamalarını değerlendiren Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı Olcay Erözden, ''Deprem imar affını affedecek mi?'' sorusuna yanıt verdi.

Emin Üstün'ün acı günü! Annesi Mesrure Üstün vefat etti!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün annesi Mesrure Üstün hayatını kaybetti...

Emin Üstün'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Emin Üstün: Yıl sonuna kadar 129 şubeye ulaşacağız!

Bugüne dek yaklaşık 250 kişiye istihdam sağladıklarını söyleyen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ''Şube sayımızı yıl sonuna kadar 129’a çıkaracağız'' dedi.

Tosuncuk Mehmet Aydın Giresun’da villa yaptırmış!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın'ın Giresun’da yaptırdığı villlada bir kez kalabildiği ortaya çıktı..

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Dolardaki yükseliş konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

Dolar kuru bugün 2019’daki en ciddi artışı göstererek 5.58 seviyesine ulaştı. Kurlarda yaşanan artış konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

Mehmet Üstün özgeçmiş Haberi

Mehmet Üstün özgeçmiş

Mehmet Üstün kimdir?

Mehmet Üstün, aslen Trabzonlu olup Mehmet Üstün, 1981 İstanbul doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat bölümü mezunudur. Üniversite eğitimine devam ederken iş hayatına da atılan Üstün, öncelikle Cevahir İnşaat’ta alışveriş merkezi ve otel projesinde görev aldı. 


Mehmet Üstün, Vakko’nun Nakkaştepe’de yer alan Genel Müdürlük binasının sorumluluğunu aldı. Daha sonra da Kavi Yapı’da başkan oldu. 


Ortaokuldan itibaren sınıf arkadaşı olan Selim Başdemir ile Mehmet Üstün, 2008 yılında Gürbaşlar Grup bünyesinde Kavi Yapı’yı kurdu.  Selim Başdemir’in 2007 yılında Türkiye’ye dönüşü ile birlikte, inşaat sektöründeki canlılığı fark eden ortaklar bu şekilde Kavi Yapı’yı hayata geçirmiş oldu. 


Mehmet Üstün Aziz Torun’u örnek alıyor..

Torunlar G.Y.O. ‘nun Yönetim Kurul Başkanı Aziz Torun’u örnek aldıklarını söyleyen Mehmet Üstün, etkilendikleri diğer firmanın ise Rönesans olduğunu söyledi.  




Home Aves...