07 / 07 / 2024

Mehmet Yavuz

Mehmet Yavuz

Yamakoğlu KRD İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de, Gürkan Hüseyin Yavuz, Abdullah Özcan Yavuz, Mehmet Yavuz, Ahmet Yavuz ortaklığında kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Kamu çalışanları dikkat! Resmen açıklandı!

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir yaptığı açıklamada Bodrum'da kamu çalışanları için konut hayata geçirileceğini belirtti.

Yamakoğlu Meyt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamakoğlu Meyt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Halaz Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halaz Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Özelsağıroğlu, Cüneyt Özelsağıroğlu, Mehmet Yavuz Özelsağıroğlu ve Mustafa Yazar ortaklığında kuruldu.

Confident Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu.

Confident Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Mehmet Yavuz Ağırman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Yavuz Şengül, Selahattin Cavuş ve Murat Eruçar ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Ayyavuz İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayyavuz İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Yavuz Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Sefer Ay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 240 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Gaziantep'teki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Gaziantep Yavuz Sultan Selim Camii restorasyonunda son durum!

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Köklüce (Ardıl) kırsal mahallesindeki Tarihi Yavuz Sultan Selim Camii ve minaresinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.

Mehmet Yavuz Haberi

Mehmet Yavuz

Yamakoğlu KRD İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Gürkan Hüseyin Yavuz, Abdullah Özcan Yavuz, Mehmet Yavuz, Ahmet Yavuz ortaklığında kuruldu.


Yamakoğlu KRD İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.      ...