04 / 05 / 2024

Mehmet Yunus Şahin

Mehmet Yunus Şahin

AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, “Vergi muafiyetinden ucuz enerjiye kadar birçok imkan sunacak olan Gıda Serbest Bölgesi yatırımcıları Aydın’a getirecek” dedi.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar, Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Sami Aktaş ortaklığında kuruldu.

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Alsamman ve Mehmet Yunus Yağış ortaklığında kuruldu.

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Esnak İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Esnak İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Şahin tarafından kuruldu.

Ayvacık’ta yıkım yok, çatlayan binalar var!

Çanakkale  Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, meydana gelen deprem sonrasında yıkım olmadığını çatlak binaların giderilebileceğini söyledi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin, Mirza Mehmet Kalabalık, Davut Tamaç, Özgür Hakan ve Yunus Emre Yalçın ortaklığında kuruldu.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer evlerini ayırdı!

12 yıllık evliliklerine son verme kararı veren Tülin Şahin ve Mehmet Özer çifti evlerini şimdiden ayırdı. Elif, Şahin ve Özer çiftinin önümüzdeki ayın sonunda boşanacaklarını açıkladı.

Mehmet Yunus Şahin Haberi

Mehmet Yunus Şahin

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın ve Ege Bölgesi ekonomisine katkı sağlayacak olan Türkiye'nin ilk "Gıda Serbest Bölgesi"nin Aydın'a kurulacağını açıkladı. Aydın Sanayi Odası'nın meclis toplantısında konuşan Şahin, Aydın Gıda Serbest Bölgesi projesini ilk kez açıkladı. ASTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak bölgenin Aydın ekonomisine yön vereceğini belirten Şahin, "2001'den sonra ülkemizde kurulmayan serbest ticaret bölgelerinin 22'ncisini, Türkiye'nin ilk Gıda Serbest Ticaret Bölgesi'ni Aydın'a kuracağız. Vergi muafiyetlerinden ucuz enerjiye kadar birçok imkan sunacak olan Aydın Gıda Serbest Bölgesi, kısa sürede Aydın ile özdeşleşecek ve yatırımcıların odak noktası olacak" dedi. 


10 bin kişiye istihdam 


Şahin, "Bu bölge, Aydın ve Ege ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Güney Ege'nin gıda ticaretinde yurtdışına çıkış kapısı olacak. Aydın için...