26 / 07 / 2024

Mehmetoğulları Otel adres 

Mehmetoğulları Otel adres 

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Soytaş, Mehmet Emin Soytaş, Mehmet Soytaş ve Metin Soytaş ortaklığında kuruldu.

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Shamsullah Osmanı tarafından kuruldu.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Soytaş, Mehmet Emin Soytaş, Mehmet Soytaş ve Metin Soytaş ortaklığında kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Oda bulamayan acenteler otel kiralıyor!

Avrupalı turistin yoğun ilgisi tatil cenneti Marmaris'teki otelleri oda satışında peşin çalışmaya yöneltti. TÜRSAB Marmaris Bölge Temsil Kurulu Üyesi ve İbu Acente Müdürü Özhan Berkoğulları ''Acenteler oda bulmakta zorlanıyor, bunun için otel kiralamaya yöneldiler'' dedi. 

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları!

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 73 bin 409 metrekareden oluşan projede 5 konut, 1 hastane ve 1 otel bloğu yer alıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.

Kira kontratı genel koşullar nelerdir?

Kira kontratı kapsamında öncelikle, kiralayan ve kiracıya ait kimlik bilgilerine, kira süresi ve kira bedeli ile kiralanan taşınmazın adres bilgilerine yer veriliyor. Ayrıca sözleşmede yer alan kira kontratı genel koşullar nelerdir?

Türkerler İnşaat Mahall Ankara adres!

Toplam 129 odalı otel, 42 adet mağaza, 363 adet daire ve 78 adet city suitsten meydana gelen Türkerler İnşaat Mahall Ankara adres bilgileri şu şekilde: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye..

Mall of İstanbul adres!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen İçerisinde; konut ofis otel ve AVM alanlarının bulunduğu Mall of İstanbul adres bilgileri şu şekilde: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey/Başakşehir İstanbul...

Mehmetoğulları Otel adres  Haberi

Mehmetoğulları Otel adres 

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Soytaş, Mehmet Emin Soytaş, Mehmet Soytaş ve Metin Soytaş ortaklığında kuruldu.

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. 3- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar 4- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre...