06 / 05 / 2024

mehmetokay romantik kertenkele hikayesi

mehmetokay romantik kertenkele hikayesi

Ant Yapı Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Okay, şirketin 2 ayda bir yayınlanan dergisi EQ'nun yeni sayısında romantik bir kertenkele hikayesi kaleme aldı.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Tasarımıyla dikkat çeken köprüler!

Dünyadaki sıra dışı köprüler benzersiz özellikleri ve sıradışı görüntüleriyle dikkat çekiyor. Bazı köprüler dönüştürülebilir ve olağandışı biçimler alırken, bazıları da dekoru ile romantik duyguların ilham kaynağı oluyor. 

Rafet El Roman Kıbrıs'ta otel açacak!

Türk Pop Müziği'nin romantik seslerinden biri olan Rafet El Roman  ticarete adım atmaya hazırlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

ByPallette Sevgililer Günü’nü romantik tasarımlarla karşılıyor!

40 yıl boyunca her türlü hava ve doğa koşullarını yaşamış; olgunlaşması tamamlanmış ahşap paletlerin ‘yeni dönüşümünden’ tasarlanan ve tamamı el işçiliği olan tasarım mobilyalar üreten ByPallette; Sevgililer Günü’nü romantik tasarımlarla karşılıyor.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Porland Soft Pop Koleksiyonu ile şeker tadında masalar!

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezonu için şeker tadında bir koleksiyon hazırladı. Soft renklerin ve romantik çizgilerin baskın olduğu bu tasarımda mavi, pembe, beyaz ve mint yeşili renklerin pastel tonları kullanıldı.

Çanakkale Seramik Etoile ile şık ve romantik banyolar!

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Etoile’ ile bahar aylarının canlandırıcı ve pozitif etkisini banyolara taşıyor.

Mehmet Okay'dan romantik kertenkele hikayesi!

Ant Yapı Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Okay, şirketin 2 ayda bir yayınlanan dergisi EQ'nun yeni sayısında romantik bir kertenkele hikayesi kaleme aldı.

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor.

Çanakkale Seramik Nuxe ile mekanlara geometrik hareket geliyor!

Modern renklerin soft ve romantik tonlarla harmanlandığı ‘Nuxe’ serisi, çizgili ve spiral motifli iki farklı duvar karosunun, rektifiyeli ve ışıltılı dokusuyla stil sahibi mekanlara imza atıyor.

mehmetokay romantik kertenkele hikayesi Haberi

mehmetokay romantik kertenkele hikayesi

Ant Yapı Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Okay, şirketin 2 ayda bir yayınlanan dergisi EQ'nun yeni sayısında romantik bir kertenkele hikayesi kaleme aldı.


İşte Okay'ın hikayeyi anlattığı yazısı:


Çok yoğun bir gündem içinde ve her zaman olduğu gibi hep pozitif düşünerek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ant Yapı ekibinin hem yurt içinde hem de yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projelerden dergimiz içinde bahsederken, yeni projelere hazırlandığımızın da müjdesini veriyoruz.

Yeni yıla sevgi dolu bir sene olması dileklerimizle girmiştik. Bu sayıda ağırlıklı konumuz Sevgililer Günü… Bugünlere denk geldi iyi ki de denk gelmiş. Herhalde en çok sevgiye ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz; etrafımızdaki ateş çemberine bakınca sevginin ya da sevgisizliğin ne demek olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Daha önce duydunuz belki ama konumuz ile bağlantılı Japonya’da yaşanmış gerçek ve çok güzel...