18 / 05 / 2024

Mein Haus İç Mimarlık adres

Mein Haus İç Mimarlık adres

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yergin tarafından kuruldu. 

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bülent Akkuş tarafından kuruldu.

Asgari ücrete büyük zam! Net rakamı bizzat çıkıp açıkladı

Asgari ücretin yükselen enflasyon neticesinde 2022 yılının ilk 6 ayını göremeden erimesi asgari ücrete yarı yıl zammını gündeme getirdi. Hükümein asgari ücrete ek zam çalışması devam ederken ücretlere ilk zam haberi geldi. Artış oranını bizzat açıkladı.

Haus Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de 50  bin TL sermaye bedeli ile İlyas Özçelik  tarafından kuruldu.

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kani Kaya ve Fatma Zehra Kaya tarafından kuruldu.

Kiraladığınız mülkte başkası oturuyor olabilir!

Haus İstanbul Kurucusu Sercan Göller, İstanbul'daki kiralık konut sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Göller'in o açıklamaları...

Ev sahipleri dikkat! Verginiz katlanmış olabilir!

Haus İstanbul Gayrimenkul Kurucusu Sercan Göller, emlak vergisindeki artışları değerlendirdi. “Tüm mülklerin emlak vergisi değeri, arsa metrekare birim değerinin ve inşaat maliyetinin metrekare birim fiyatının toplamından oluşuyor" diyen Sercan Göller, vergilere itiraza ilişkin de konuştu.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi kuruldu!

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yergin tarafından kuruldu. 

Zürih FIFA Dünya Futbol Müzesi açıldı!

FIFA Dünya Futbol Müzesi, yeni FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da katıldığı törenle açıldı.Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı.

Arçelik, Grundig ve Beko'nun ütüleri en iyi ürün seçildi!

Arçelik AŞ'nin Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri, Almanya’nın önde gelen test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün olarak belirlendi.

Bodrum'a kruvaziyerle 4 bin 854 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta bayraklı 295 metre uzunluğundaki "Mein Schiff 3" ve Bahama bayraklı 245 metre uzunluğundaki "Rhapsody Of The Seas" kruvaziyerleri, Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştırıldı.

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Antalya'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Alman bayraklı iki yolcu gemisi, 4 bin 100 turistle Antalya Limanı'na yanaştı. Alman bayraklı yolcu gemileri " Aida " ve " Mein Schiff 2 ", Antalya'ya geldi.

Mein Haus İç Mimarlık adres Haberi

Mein Haus İç Mimarlık adres

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yergin tarafından kuruldu. 

Mein Haus İç Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleti Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması. Her türlü inşaat,...