02 / 05 / 2024

Mekanlar Mimarlık Kimin

Mekanlar Mimarlık Kimin

Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi Fatih Mehmet Türkmen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilişim Vadisi’nin iç mekanları OSO Mimarlık tarafından tasarlandı!

Tamamlandığında Türkiye’nin en büyük teknoparklarından biri olacak olan Bilişim Vadisi’nin OSO Mimarlık imzalı iç mekan tasarımlarında, yeni teknolojiler görülüyor. 

Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi Fatih Mehmet Türkmen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, London Design Festival 2015'e katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık ve Arik Levy, “Transition; Warm/Wet”/ “Geçiş; Sıcak/Islak” başlıklı enstalasyonları ile Londra Tasarım Festivali’nin ana mekanlarından Somerset House West Wing’de 10 Tasarımcı arasında yer aldı.

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi'nin iç mekanını tasarladı!

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulandı.

CBTE Mimarlık'tan ofislere renkli tasarımlar!

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kullanıcılarını motive eden ve nitelikli zaman geçirmelerini destekleyen spesifik bir görünüme sahip olmuş.

CBTE Mimarlık Altınyıldız Classics'i tanıttı!

CBTE Mimarlık’ın, Altınyıldız markasının sektördeki yeni yüzü “Altınyıldız Classics” için tasarladığı mekanlar, dinamik kurgulanan bütüncül yaklaşımı ve sergileme fonksiyonuna uygun detaylarıyla, perakende sektöründeki farkını ortaya koyuyor.

Misa Otel, özer+tulgan Mimarlık’ın tasarımıyla dikkat çekiyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

CBTE Mimarlık Altınyıldız için mekan tasarladı!

CBTE Mimarlık’ın, Altınyıldız markasının sektördeki yeni yüzü “Altınyıldız Classics” için tasarladığı mekanlar, dinamik bir altyapıyla kurgulanan bütüncül yaklaşımı ve sergileme fonksiyonuna uygun özel detaylarıyla, perakende sektöründeki farkını ortaya k

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Mekanlar Mimarlık Kimin Haberi

Mekanlar Mimarlık Kimin


Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Mehmet Türkmen tarafından kuruldu.


Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi Adres; Hasanpaşa Mah.Uzunçayır Cad. No.2/21...