04 / 05 / 2024

mekke medine otoyolu

mekke medine otoyolu

Metro Holding iştiraki Mepet, Mekke-Medine otoylu üzerinde, içerisinde yeme-içme, alışveriş, dinlenme, ibadet, konaklama ve yakıt ikmalinin yer alacağı 20 milyon dolarlık tesis kuracak...

Mekke-Medine hızlı tren hattı açıldı!

Mekke-Medine arasındaki mesafeyi 1 saate düşürecek Harameyn Hızlı Tren projesi hizmete açıldı. 

Haremeyn Hızlı Tren Projesi'nde sona gelindi!

Mekke, Medine ve Cidde arasındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için yapılan Haremeyn Hızlı Tren Projesi'nde son aşamaya gelindi. Projenin yılda 60 milyon yolcuya hizmet vermesi planlanıyor.

Mekke-Medine Hızlı Tren Hattı'nda test sürüşleri başladı!

5 istasyondan oluşacak olan Suudi Arabistan'da Mekke-Medine Hızlı Tren Hattı'nda test sürüşleri başladı.

Batı Demiryolları gelecek yıl hayata geçiyor!

‘Cidde - Mekke - Medine Yüksek Hızlı Demiryolu’ ya da ‘Batı Demiryolları’ olarak da bilinen Haramain Hızlı Tren projesi, gelecek yıl hayata geçiyor.

Tayyar Akkurt: Suudi Arabistan'da 40 bin konut yapacağız!

Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt,"Suudi Arabistan'da 5 bölgede ihtiyaç var. Riyad, Mekke, Medine, Damman bir de Tabuk'ta. Ama her bölgede genelde miktarları farklı olacak. Onları araştırıp, bakacağız. 40 bin civarı konut yapabiliriz."dedi.

Pizza Pizza Körfez ülkelerinde şube açacak!

Suudi sermayeli TAD Group ile proje geliştiren Pizza Pizza, Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerine 100 şube ile girecek. Riyad’da açılacak ilk şubenin ardından Cidde, Mekke ve Medine’de de şubeleler açılacak

Mekke Hacer Tower fiyatları!

Mekke'de 41 katlı olarak hayata geçirilen Hacer Tower Evleri 'nin satışları 20 yıllık devremülk sistemi ile yapılıyor. Projede ayda 500 dolar taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte Mekke Hacer Tower fiyatları...

Mekke Hacer Tower Rezidans!

Mresco Türkiye tarafından hayata geçirilen Mekke Hacer Tower Rezidans lokasyon olarak Zemzem Tower'a komşu, Mekke saat kulesinin yanında yükseliyor. Projede fiyatlar 12 bin 50 dolardan başlıyor.

Hacer Tower Mekke!

Hacer Tower Mekke projesinde devremülk satışları 20 yıllık yapılıyor. Ayda 500 dolar taksitle ödemelerin yapılabildiği projede daireler 12 bin 50 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mekke Hacer Tower daire fiyatları!

Mekke Hacer Tower daire fiyatları normal dönemlerde 12 bin 50 dolardan başlıyor. 500 dolar taksitle daire sahibi olunabilen proje devremülk sistemiyle satışa sunuluyor.

Hacer Tower Rezidans Mekke!

Hacer Tower Rezidans Mekke projesinde 600 dolar peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Satışların 20 yıllık yapıldığı projede, satın alınan devremülk 1 yılda 1 hafta kullanılabiliyor.

Mekke'de eviniz olsun! Hacer Tower'da 12 bin 50 dolara!

Hacer Tower devremülk projesinde konut fiyatları 12 bin 50 dolardan başlangıç gösteriyor. Mekke'de hayata geçirilen projede stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'na ilk asfalt döküldü!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni yürüten inşaat firması ICA tarafından yapılan açıklamada, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmaların devam ettiği belirtildi.

mekke medine otoyolu Haberi

mekke medine otoyolu

Metro Holding’in iştiraki Mepet ile Suudi Badr AL-Avaliye EST. şirketinin yüzde 50’şer ortaklığı ile inşa edilecek tesis, Mekke-Medine Otoyolu üzerinde yer alacak. 20 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek tesisin içerisinde, yeme-içme, alışveriş, dinlenme, ibadet, konaklama ve yakıt ikmali bulunacak. Tesisin, bir yıl içerisinde 3.2 milyon binek araç ve 128 bin otobüs ile yaklaşık 18 milyon kişiye hizmet vermesi tahmin...