19 / 07 / 2024

mekke vinç devrilmesi

mekke vinç devrilmesi

Mescid-i Haram’da vincin devrildiği Safa ve Merve tepelerinin bulunduğu alanın yanındaki yaklaşık 500 metrekarelik bölüm ile 2. ve 3. katlar ibadete kapatıldı. Söz konusu vinç, bölgedeki en büyük iş makinesi olarak da dikkati çekiyor.

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Asdoğanlar Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdoğanlar Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Kırmızıoğlu tarafından kuruldu.

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hamdi Köse ve Sabri Köse ortaklığında 12 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ny Vinç Platform Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ny Vinç Platform Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nazım Yiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Burak Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karmod'un prefabrik evleri Mekke'de!

Hazır yapı sektörü markası Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde 6 yerinde ev kurdu. Şirket, Suudi Arabistan'ın El Kasım bölgesinde bu yıl başında açılan showroom'da bugüne kadar 30'a yakın konut satışı gerçekleştirdi.

Maltepe Piazza POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı!

Rönesans Gayrimenkul’ün 42 bin metrekare alan üzerinde Maltepe’de yükselen Piazza Karma Kullanım Projesi, projenin özel ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenen 5 farklı model POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı.

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Kaplan ve Cengiz Kaplan ortaklığında kuruldu.

Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Can Hasanoğlu ve Onur Döndü ortaklığında 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çağlar Vinç Makina Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Vinç Makina Ve Sanayi Anonim Şirketi Sadık Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kule vinçler inşaatın olmazsa olmazı!

İnşaat sektörünün Ankara'da hızla gelişmesiyle diğer sektörler de atağa kalktı. Maliyetten iş gücüne kadar yarı yarıya tasarruf sağlayan kule vinçler sektörün olmazsa olmazları arasında.

Vinç operatörü Sebahattin Çintaş'ın zirvedeki mesaisi!

Vinç operatörlüğünü zorlu meslekler arasında yer alıyor. Bu zorlu mesleği seçen Sebahattin Çintaş, 14 yıldır yerden yüzlerce metre yükseklikte çalışıyor.

As Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Koçak ve Emrah Üstünsoy tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

mekke vinç devrilmesi Haberi

mekke vinç devrilmesi

Mekke’de fırtına sonrası yıkılan vincin yol açtığı kazanın izleri sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı.


Devrilen vincin tavaf alanına düşen uzantısının zeminde oluşturduğu hasarın giderildiği görüldü. Bazı mermerlerin değiştiği gözlenen ve say alanının hemen yanındaki yaklaşık 500 metrekarelik bölge ise güvenlik çemberine alındı.


Kaza sonrası ibadete kapatılan 2. ve 3. kata sabah namazında da hacı adayları alınmadı.


Sabah namazını Mescid-i Haram’da kılan hacı adayları, günün ilk ışıklarıyla net bir şekilde gördükleri olay yerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi.


On binlerce hacı adayının namazı birlikte kıldığı Mescid-i Haram ve çevresinde, çok sayıda kişi kazanın yaşandığı bölgede toplandı. Kaza alanını cep telefonlarıyla görüntüleyenler, olayın oluş şeklini de öğrenmeye çalıştı.


Bölgedeki en büyük vinç

Devrilen ve halen kaldırılmayan vinç, Mescid-i Haram ile Türk hacı adaylarının Kral Sarayı olarak adlandırdığı bina arasında bulunuyor....