06 / 05 / 2024

meksika Casa Malca otel

meksika Casa Malca otel

Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi "Casa Malca" adlı bir otele dönüştürüldü. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar olduğu açıklandı.

Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi otele dönüştü!

Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi "Casa Malca" adlı bir otele dönüştürüldü. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar olduğu açıklandı.

Meksika'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Meksika açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Puerto Vallarta'da deprem nedeniyle bazı okulların ve kamu binalarının boşaltıldığı bildirildi. Depremde ölen ya da yaralanan olmadı.

Standard Profil 10. fabrikasını Meksika’da açtı!

Standard Profil Üst Yöneticisi Semizer "Son teknoloji ile donatılan Meksika fabrikamız, Volkswagen ve Audi markaları için üretime başladı. Yeni müşteriler ve projelerle büyümeye devam edecek" dedi.

Mi Casa Mimarlık Ofisi açıldı!

İç Mimar Dila Güçlü ve Figen Çakar, Mi Casa Mimarlık Ofisi'ni Alsancak'ta açtı. İş ve sanat camiasının yoğun ilgi gösterdiği açılışta Dila ve Figen Hanım davetlilerle yakından ilgilendi.

Casa De Playa'da yaşam başladı!

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği projeleriyle İzmir ve çevresinin modem görünümünde pay sahibi olan Kuryap İnşaat, Çeşme Dalyanköy'de inşaatını tamamladığı Casa De Playa Residence ile dikkat çekiyor.

Meksika'da Trudy kasırgası çıktı! 6 ölü!

Meksika'nın güneyinde etkili olan kasırga Trudy'nin neden olduğu toprak kayması ve selde 6 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Oaxaca eyaletindeki selde ise 5 kişinin öldüğü söylendi.

Meksika'da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Meksika'da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Veracruz'da, başkent Meksiko'nun 418 kilometre güney doğusunda bulunan depremin, 95 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

Beylikdüzü Alto Casa Rezidans projesi!

Beylikdüzü Alto Casa Rezidans projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Porjede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daireler mevcut...

Meksika'da 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Meksika'nın Pasifik sahili açığında meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki deprem sonucu Guatemala' da iki kişi öldü. Depremin Meksika'nın güneyi ve Orta Amerika'da şiddetle hissedildiği bildirildi...

Beylikdüzü Alto Casa Rezidans ödeme planı!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alto Casa Rezidans ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Alto Casa Rezidans'da 2+1 daireler 450 bin liradan satışa sunuluyor...

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çetinkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da atih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri!

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daire seçenekleri mevcut...

meksika Casa Malca otel Haberi

meksika Casa Malca otel

Tarihin en azılı suçlularından biri olan ve Netflix'in "Narcos" dizisiyle ismi yeniden duyulan Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın evi otele dönüştürüldü.


Terk edildikten yaklaşık on yıl sonra keşfedilen Meksika'daki eski ev sanat tüccarı Lio Lamca tarafından satın alınarak "Casa Malca" isimli otele dönüştü.


Toplam 35 odaya sahip otel tanınmış ressamların tabloları, çeşitli heykeller, İran halıları ve kadife perdelerle dekore edildi. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar (yaklaşık 2 bin TL) olduğu...