02 / 05 / 2024

Meksika Ferretara 2016 Fuarı

Meksika Ferretara 2016 Fuarı

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Türkiye ve Rusya 2016'yı turizm yılı ilan edecek!

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısında iki ülke arasında 2016 yılının "turizm yılı" ilan edilmesi projesi ele alınacak.2 016'nın Rusya-Türkiye arasında "turizm yılı" olması konusundaki ayrıntılar konuşuldu.

Ege Yakası 2016'da teslim!

Ege Yakası projesinde Sinpaş 40.yıl kampanyası kapsamında 80 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Ege Yakası 2016'da teslim edilecek.

Crystal Tower Beylikdüzü'de teslimler 2016 yılında!

Suudi Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Beylikdüzü'ndeki Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Projede yer alan daireler 2016'ın ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

​Bulvar İstanbul Evleri'nde teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul'da daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleş​tirilmesi planlanıyor.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Çamlıca Camii’nde aralıksız devam eden çalışmalar neticesinde projede yüzde 65’lik noktaya gelindi. Kaba inşaat çalışmaları devam eden camide açılışın 1 Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor.

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

Torbalı Triyanda Masal 2016'da teslim edilecek!

Egesel İnşaat, Torbalı'da yaşam kalitesini artıracak izmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesini 2016 yılında müşterilerine teslim etmeyi planlıyor.

Kent Plus Kadıköy teslimleri 2016 yılında!

EMAY İnşaat Fikirtepe'de hayata geçirilen Kent Plus Kadıköy projesi bin 337 konuttan oluşuyor. Stüdyodan 5+1 'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Projenin Aralık 2016'da teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Designer Outlet Haziran 2016'da açılacak!

Emaar Türkiye, İtalyan RDM ile lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. İstanbul’da ikinci bir AVM planlanırken İzmir, Bodrum ve Antalya’da da yer aranıyor. Projenin Haziran 2016’da hizmete açılması planlanıyor.

Meksika Ferretara 2016 Fuarı Haberi

Meksika Ferretara 2016 Fuarı

Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı! Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı. Kale; Meksika, Brezilya, Kolombiya ve Almanya’da yüzlerce ülkeden firmanın görücüye çıktığı uluslararası fuarlarda kendi ürün grubunda Türkiye’yi temsil etti.


Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli global markalarından biri olan Kale Kilit; inovatif, nitelikli, katma değer ve yüksek verim sağlayan ürünleriyle yurt dışı fuarlarında yerini aldı. ‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla, kilitten çelik kapı ve kasaya, sigortadan pencere sistemlerine kadar bütünsel güvenlik hizmetleri sunan Kale Kilit, Eylül ayında dünyanın dört bir yanında düzenlenen...