06 / 05 / 2024

Melek Aksu

Melek Aksu

MLK Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Aksu ve Serkan Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü...

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kurası!

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kurası 21 Temmuz Perşembe günü olarak belirlendi. Projede ödemelere göre 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi 15 Temmuz olarak belirlendi. Toplam 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru tarihleri 14 Haziran 2016 tarihinde başladı. Toplamda 592 adet dairenin bulunduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri!

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan proje ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanıyor.

Sezen Aksu'nun Kandilli'deki evinde 200 bin TL'lik hasar!

İkinci albümünün kayıtlarını Sezen Aksu’nun Kandilli’deki evinde tamamlayan Buray, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Stüdyodaki klimadan dolayı yangın çıktığı ve 200 bin TL'ye yakın zarar olduğu öğrenildi.

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başladı ve devam ediyor. Proje 592 adet daireden meydana geliyor.

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru yeri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 592 konutluk proje kapsamında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru yeri...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 592 konutluk proje için başvurular toplanıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular dün alınmaya başlandı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular başladı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

Melek Aksu Haberi

Melek Aksu

MLK Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Aksu ve Serkan Yıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu. 


MLK Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,hastane, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalaryapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...