28 / 04 / 2024

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..



TOKİ, Giresun Aksu ve Küçükköy'de 592 adet konut inşa edecek. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunuluyor. 


Başvuru döneminin başladığı  TOKİ  Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 15 Temmuz'a kadar devam edecek. Projeye konut sayısından daha fazla başvuru gelmesi durumunda konutlar için 21 Temmuz'da kura çekilişi yapılacak. 


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru şartları

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru müracatları;

1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” başvuruları,

2) En az yüzde 40 özürlü vatandaşların başvuruları,

3) Diğer konut alıcı adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura şartları

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz 2016'da gerçekleştirilecek. Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde kura çekilmeyerek, TOKİ'nin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak. Kura çekildiği takdirde 1. kategoride çekilen kura sadece konut belirlemeye yönelik olacak.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy fiyat listesi

109 metrekare 2+1 konutlar 153 bin 96 TL ile 180 bin 360 TL

151 metrekare 3+1 konutlar 209 bin 135 TL ile 253 bin 240 TL



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön