13 / 05 / 2024

Melek Direk

Melek Direk

Edart İnşaat Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Melek Direk tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak Söğütlüçeşme İş Merkezi'nde kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Melek Çiftçi tarafından kuruldu.

Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir? Tapu kaydının düzeltilmesi davası hangi durumlarda açılır?

Tapu yeri tespiti, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kendi internet sitesi ile sorgulama seçeneklerinden adres girilip, direk arsa ya da arazinin olduğu konuma gidip, sorgulama da yapabilirsiniz. Peki “Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir?” İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatlarına bir şok daha! Motorine zam mı gelecek? 17 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Dolar kurundaki hareketlilik hala sürüyor. Bu durumda direk akaryakıt fiyatlarına etki ediyor. Peki akaryakıta yeni zam mı geldi? Motorin ve benzin ne kadar oldu? İşte detaylar!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomist korkutan mesajı verdi! Dolarda 'kaos' uyarısı yaptı

Ekonomideki dengesiz dalgalanmalar doları direk etkileyen ve çıkmasına mani olunamayan bir noktaya gelindi. Durum hakkında açıklama yapan analistler, kaos' uyarısında bulundu.

15 yıl vadeli 'gerçek mortgage' geliyor! Orta direk ev sahibi olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut kredisi ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bakan Nebati, konut sektörünü canlandıracak ‘gerçek mortgage’ için hazırlıklar olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Melek Akın tarafından kuruldu.

Mülakatsız direk işe girin! Hem de lise mezunu olmak yetiyor! İşte detaylar!

Mülakat şartı olmadan ve ikamet adresine gerek kalmadan işe girebilirsiniz. Hem de lise mezunu olmak yetiyor. İşte detaylar!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Adnan Çakır, Hakan Dokuyucu ve Seyfettin Onur Melek ortaklığında kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Melek Direk Haberi

Melek Direk

Edart İnşaat Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Melek Direk tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak Söğütlüçeşme İş Merkezi'nde kuruldu.   


Edart İnşaat Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...