06 / 05 / 2024

melek karcı

melek karcı

Mertsu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 14 Ocak Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Ünsal Kara ve Melek Karcı ortaklığıyla kuruldu...

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Melek Çiftçi tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Melek Akın tarafından kuruldu.

Borcu olanlar dikkat! Kredi ve kredi kartlarına yeni düzenleme geliyor!

Yüzbinlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor! Ekonomik durumları sebebiyle kredi ve kartı karcı borçlarını ödeyemeyenler için yeni bir düzenleme geliyor.

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Adnan Çakır, Hakan Dokuyucu ve Seyfettin Onur Melek ortaklığında kuruldu.

Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cansu Karcı ve Harun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

melek karcı Haberi

melek karcı

20 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, ikamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) gibi işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi NO: 15/3 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ünsal Kara ve Melek Karcı ortaklığıyla...