27 / 04 / 2024

Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cansu Karcı ve Harun Şimşek ortaklığında kuruldu.



Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cansu Karcı ve Harun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Borkim İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. - Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. - İnşaat malzemeleri alım ve satımı MÜHENDİSLİK -Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik hizmetlerini vermek ve almak, menfi mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. -Şirket her türlü mühendislik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. KİMYEVİ MADDE VE KİMYEVİ BOYA -Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti.
 


Geri Dön