18 / 05 / 2024

melen 2 ne zaman açılacak

melen 2 ne zaman açılacak

İSKİ tarafından gerçekleştirilen Melen Projesi’nin 2. Kademe İnşaatında son 14 kilometrelik kısma gelindi. İstanbul’un yeni su kaynağı Melen Projesi’nin 2.Kademesi’nde inşaat hızla devam ediyor....

Cebeci Aura 2 ne zaman teslim?

4 bloktan meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Cebeci Aura 2 ne zaman teslim edilecek?

Emlak vergisi 2. taksiti ne zaman başlayacak?

Emlak vergisi, tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Ödemelerin belediyeye yapıldığı emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi 2. taksiti ne zaman başlayacak?

Başakşehir Evleri 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Dairelerin büyüklükleri 117,46 metrekareden başlangıç gösteren Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 3 bin TL talep edilmişti. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Emlak vergisi 2. taksit ne kadar?

Emlak vergisi, taşınmaz malın değeri ile türüne göre tespit edilen emlak vergisi oranının hesaplanması ile bulunuyor. Peki, emlak vergisi 1. taksit ne kadar? Emlak vergisi 2. taksit ne kadar?

Emlak vergisi 2. taksit ne zaman ödenecek 2015?

Gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan emlak vergisi her sene iki eşit taksit halinde veriliyor. İlk taksit ödemeleri Haziran ayında sona eren emlak vergisinin 2. taksiti ne zaman ödenecek 2015?

Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. Projede başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap'ta 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 59 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta satış işlemleri T.C Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülüyor. Projede toplam 47 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede toplam 250 adet daire satışa sunuluyor. Projede başvurular en geç 28 Eylül 2015 günü yapılacak. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Projede yer alan 36 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakeşhir Evleri 2. Etap'ta yer alan 250 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Başvuruların kabul edildiği Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta 7 bin 390 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Satış fiyatları 95 bin 594 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 80 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

melen 2 ne zaman açılacak Haberi

melen 2 ne zaman açılacak


İSKİ tarafından gerçekleştirilen Melen Projesi’nin 2. Kademe İnşaatında son 14 kilometrelik kısma gelindi.

İstanbul’un yeni su kaynağı Melen Projesi’nin 2.Kademesi’nde inşaat hızla devam ediyor. 3000 milimetre çapında inşa edilen 135 kilometrelik hattın 121 kilometresinin inşası bitirildi. 


Proje kapsamında her biri 12 m uzunluğa, 24 ton ağırlığa ve 25 mm et kalınlığı ile dünyanın en kalın borusu olma özelliğine sahip çelik borular kullanılıyor. 


İstanbul’a yıllık 307 milyon metreküp su ulaştırabilecek Melen Projesi 2.Kademe Projesi kapsamında 135 km’lik hattın yanısıra; Toplam 7200 kWA gücünde 10 adet terfi merkezi, 30.000 metreküp kapasiteli içmesuyu deposu, 13 adet hat vanası, 221 adet tahliye vanası ve 221 adet vantuz yapısı bulunuyor. 


İstanbul’a yılda toplam 575 milyon metreküp su 


2015 yılında hizmete alınması hedeflenen Melen Projesi 2.Kademesi’nden alınacak 307 milyon metreküp...