06 / 05 / 2024

melen hattı açıklaması

melen hattı açıklaması

İSKİ, İstanbul ’un su ihtiyacını karşılamak için inşa edilen Melen Hattı’ndan su verilemediği iddialarına yanıt verdi: Arıza bir saatte giderildi, Melen durmadı, kente su veriliyor

Nefes kesen son dakika deprem açıklaması! 485 fay hattı birden dirildi: 90 bin bina etkilenecek! Aman dikkat!

Deprem açıklamasıyla uykuları kaçıran haberde, 485 fay hattının aktif hale geldiği belirtiliyor ve bu fay hatlarından herhangi birinde deprem meydana gelirse en az 90 bin binanın etkilenebileceği ifade ediliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı’nın, 2’nci TBM kazı çalışmalarını başlattı. Önemli açıklamalar yapan İmamoğlu,  “Yılda 20 km’lik metroyu İstanbullulara açılmış bir şekilde kazandıran bir dönem olma arzusundayız" dedi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Ankara-İzmir hızlı tren hattı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, " Ankara-İzmir hızlı tren hattıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor." dedi

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tahir Büyükakın'dan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın Bakanlığımıza devri konusundaki en önemli kısmı hallettik" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Melen Barajı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Melen Barajı ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması!

Konutta KDV indiriminin yapılması ile gündeme gelen iadeler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaptı. İşte konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması..

Moody’s’ten flaş Türkiye açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisi hakkında açıklamada bulundu. Moody's açıklamasında "Darbe girişiminden kaynaklanan şok büyük ölçüde ortadan kalktı, ancak her zaman uzun vadeli sorunları mevcut" dedi.

Kartal-Kaynarca metro hattı açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen çalışmaların ardından Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe (Kaynarca) metro hattı açılışa hazırlanıyor. Eylül ayı sonunda yapılacak açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

melen hattı açıklaması Haberi

melen hattı açıklaması


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’un su ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen Melen Hattı’nın meydana gelen arıza nedeniyle durduğu iddialarının asılsız olduğunu ve İstanbul’a su verilmeye devam edildiğini açıkladı. İSKİ yetkilileri, bazı basın yayın organlarında Melen Hattı’nın Kuzuluk mevkiinde arıza meydana geldiği ve bu nedenle İstanbul’a su verilemediği yönünde haberler çıktığını hatırlatarak, şu açıklamayı yaptı:


‘İDDİALAR ASILSIZ’


“Haberlere konu olan bölgede, 19 Ekim 2014 Pazar günü basına yansıdığı gibi Melen İsale Hattı’nda arıza meydana gelmiştir. Saat 13.00’te meydana gelen arızaya ekiplerimiz 14.00’te müdahale ederek sorunu gidermişlerdir. Meydana gelen arıza nedeniyle Melen Hattı’nın durduğu iddiaları tamamen asılsız olup, İstanbul’a su verilmeye devam...