30 / 04 / 2024

Melih Tan

Melih Tan

Deneyimli isimlerle kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren Pronet Güvenlik’ te Kurumsal Satış Müdürlüğü görevine Turkcell’ de Kanal Operasyonları Müdürü olarak görev yapmış olan Melih Tan getiril di...

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Melih Koray kimdir?

Kadıköy başta olmak üzere İstanbul’un mimarisine olan katkısıyla tanınan mimar Melih Koray vefat etti. Peki, Melih Koray kimdir?

Mimar Melih Koray vefat etti!

Kadıköy semti başta olmak üzere İstanbul’un mimarisine olan katkısıyla tanınan mimar Melih Koray dün yaşamını yitirdi.

Melih Gökçek Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi'nde Ankara'yı anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) ve Başbakanlık Tanıtma Fonunun işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi”ne, katıldı.

Ankara'nın 2016 yılı ve sonrası yapılacak projeleri tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2016 Yılı ve Sonrası Yapılacak Projeleri”nin tanıtımı toplantısında, yeni projelerini tanıttı, halen sürdürülmekte olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

Ankara'daki dev projeler bugün tanılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkentte hayata geçirecekleri dev projeleri, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı toplantıyla tanıtacak.

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler Başbakan tarafından tanıtılacak!

Ankara'yı 2023'e emin adımlarla taşıyacak çok sayıda proje Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılacağı görkemli lansman ile tanıtılacak.

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Melih Gökçek Ankara yatırımlarını anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’tan, Kuzey Ankara’ya, Asfalt’tan, yeni yol açımlarına, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar sayısız çalışmanın yer aldığı 2014 mali yılı Faaliyet Raporları’nın sunumunu yaptı.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odasına cevap!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ın tanıtımı için Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’na yerleştirilen Otorobot Heykeli’ne ilişkin Savcılığa suç duyurusunda bulunan Mimarlar Odası Ankara Şube yöneticilerini sert bir dille eleştirdi.

Melih Gökçek Türkiye'nin ilk elektrikli otobüsünü tanıttı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma da kullanılması hedeflenen ilk elektrikli otobüsünü tanıttı. 1 ay boyunca Kuğulupark ve Altınpark arasında sefer yapacak olan otobüsün ilk sürüşünü Gökçek yaptı...

Melih Gökçek yeni dönem için 18 projesini tanıttı!

Yeni dönem için 18 projesini tanıdan Gökçek, Ankara'ya yapılacak boğaz, Ankapark, Kuzey Yıldızı'na yapılacak cami ve İnanç müzesi ile Ankara'nın turizim açısından önemli bir merkez haline geleceğini belirtti...

Melih Gökçek: Cumhuriyet döneminin en iddialı camisini yapacağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'yı 2023 hedeflerine ulaştıracak, projeler anlatacağını belirterek 18 projenin tanıtımını yaptı. Bu kapsamda en iddialı projesi olan Kuzey Yıldızı Cami'sini anlattı...

Melih Tan Haberi

Melih Tan

Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te, Kurumsal Satış Bölümü’nün müdürlüğüne Melih Tan getirildi.


Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Tan, kariyerine British American Tobacco’da Ticari Pazarlama Temsilcisi olarak başladı. Sonrasında Avea’da Ticari Pazarlama Yöneticisi ve Teşhir Tanzim Müdürü olarak görev alan Tan, aynı görevi Turkcell’de de sürdürdü. Melih Tan Pronet ekibine katılmadan önce Turkcell’de Kanal Operasyonları Müdürü olarak görev...