20 / 07 / 2024

Melih Turan

Melih Turan

Optimum Otel ve Turizmcilik Anonim Şirketi, Levent Turan, Melih Turan, Nuran Turan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Asuman Turan ve Ahmet Melih Turan imzasıyla kuruldu.

Ankara Turan Güneş Bulvarı rekor sürede tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turan Güneş Bulvarı’ndaki çalışmaların 27 gün gibi rekor sürede tamamlanarak, 7 kilometrelik Bulvar'ın 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte 8 şeride çıkarılarak trafiğe açıldığını bildirdi.

Melih Gökçek ısrarlı: Eymir’i alacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nin ODTÜ’den alınarak Ankaralının kullanımına açılacağını Güvenpark’ı yeniden düzenleyeceklerini, Turan Güneş Bulvarı’nın genişletileceğini, kente yeni stat yapılacağını açıkladı.

Mehmet Ergün Turan Ürgüp TOKİ şantiyesini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi TOKİ Başkanı, Mehmet Ergün Turan Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde yapımı devam eden TOKİ şantiyesini ziyaret etti. Turan, Ürgüp TOKİ'nin bölgenin mimari yapısına uygun olarak yapılan ilk proje olduğunun altını çizdi...

Mehmet Ergün Turan 2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri Paneli'ne katılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Turan Karadeniz: HES'lerin suyu tarımda kullanılsın!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, HES'lerin tarımsal alanların sulamasında kullanılması gerektiğini söyledi. Karadeniz, yaptığı açıklamada, küresel ısınmanın tarıma çok ciddi zarar verdiğini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Melih Gökçek: Şoför, gazi Yılmaz Yiğit'le tartıştıysa EGO'yla ilgisi kalmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Melih Gökçek, AA personeline Ankapark'ı gezdirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark projesini Anadolu Ajansı (AA) personeline gezdirdi, proje hakkında son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. AA personeli, Ankapark'taki Roller Coaster'i test etti...

Melih Gökçek'ten Ankapark resti: Ya bitecek ya bitecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara’nın en büyük projelerinden birisi olan Ankapark’ın yüzde 65’nin tamamlandığını açıkladı. Gökçek; Ankapark, Ya bitecek, Ya bitecek, bu kadar yatırım 3 tane odacı istedi diye sokağı mı atılacak, dedi.

Melih Turan Haberi

Melih Turan

Optimum Otel ve Turizmcilik Anonim Şirketi, Levent Turan, Melih Turan, Nuran Turan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. Optimum Otel ve Turizmcilik Anonim Şirketi iş konusu; otel vb.konaklama yerlerinin faaliyetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Optimum Otel ve Turizmcilik Anonim Şirketi adres: Ortaköy, Muallim Naci Caddesi,...