05 / 05 / 2024

Melik Ayaz

Melik Ayaz

Kültür ve Turizm Bakanlığı, arkeolojik kazılara 2015 yılında 20 milyon lira ödenek aktardı. Kazılar ve Araştırma Dairesi Başkanı Melik Ayaz, bu yıl kazı çalışmalarına 20 milyon lira ödenek aktardıklarını belirtti.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Osman Kamış, İlhan Kavalcı, Mustafa Koç ve Mustafa Melik ortaklığında kuruldu.

Mmk Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Melik Konak tarafından kuruldu.

Dione İnşaat Taahhüt Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Dione İnşaat Taahhüt Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Ayaz tarafından kuruldu.

Eym Int İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eym Int İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taş, Muhammet Esat Nuhoğlu, Mehmet Edip Demir ve Yaşar Ayaz ortaklığında kuruldu.

Brt Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brt Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yılmaz ve Melik Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Melik Ayaz Haberi

Melik Ayaz

Kazılar ve Araştırma Dairesi Başkanı Melik Ayaz Türkiye'nin, arkeolojik yönden çok zengin olması sebebiyle bu yıl kazı çalışmalarına 20 milyon lira ödenek aktardıklarını belirtti.


Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kazılar ve Araştırma Dairesi Başkanı Melik Ayaz, tarihte önemli medeniyetleri barındıran Türkiye'nin, arkeolojik yönden çok zengin olduğunu ve bakanlık olarak arkeolojik kazı çalışmalarını desteklediklerini belirtti. Ayaz, ödenek çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Arkeolojik kazıların ve koruma çalışmalarının aralık ayına kadar süreceğini anlatan Ayaz, "Bakanlığın bütçe imkanları çerçevesinde kazılara kademe kademe ödenek aktarmaya devam ediyoruz. Bu yıl kazı çalışmalarına yaklaşık 20 milyon lira ödenek aktardık ama buna ilave olarak 2016 yılının başına kadar ödenek aktarma çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.  



Ayaz, ödenekleri Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeleri Merkez Müdürlüğü kaynaklarından ve Bakanlığın yatırım...