03 / 05 / 2024

Melikgazi 2015 projeleri

Melikgazi 2015 projeleri

Muhtarlar toplantısında açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi’nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda Semt Polikliniği için arazi de alt yapının tamamlandığını söyledi.

Melikgazi'de mahalleler yenileniyor!

Kayseri Melikgazi'de mahalleler yenileniyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve de Yeniköy Mahallelerinde Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini belirtti.

Melikgazi'de kentsel dönüşümün uygulandığı mahalleler yenileniyor!

Melikgazi'de kentsel dönüşümün uygulandığı mahalleler yenileniyor. Memduh Büyükkılıç, Güftepe, Köşk, Yıldırım Beyazıt Mahalleri en iyi örnek çaJışmaları sergilemekte olup, gecekondu sahipleri şimdi modern dairelerde ikametgâh ettiklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm projesi ile Melikgazi yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 15 yıl önce başlatılan kentsel Dönüşüm Projesi ile Melikgazi İlçesinin adeta yenilendiğini ve bu sürecin devam ettiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yükselen bloklar ile ilçenin fiziki yapısının değiştiğini söyledi.

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla değiştiğini dile getirdi.

Melikgazi'de emlak vergisi uyarısı yapıldı!

Emlak Vergisi ikinci taksitlerinin 1 ile 30 Kasım 2015 tarihleri arasında yatırılacağını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç 1 Ocak ile 31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması gereken emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükelleflere de teşekkür etti.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümde son durum ne?

Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Anbar bölgesinde 65 dairelik sosyal konutların temelinin 7 Ekim 2015 günütemelinin atıldığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 10 aylık süre içerisinde Anbar Sosyal Konutları'nın büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.

Melikgazi Anbar Sosyal Konutları'nda sona gelindi!

Temeli 7 Ekim 2015 tarihinde atılan Anbar Sosyal Konutları büyük ölçüde tamamlandı.Başkan Memduh Büyükkılıç, "Sosyal konutlar Melikgazi Belediyesi'nin en önemli hizmetidir." dedi.

Kayseri Melikgazi 2015'te en çok konut satılan 10.ilçe!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre 2015 yılında en çok emlak alım ve satımı yapılan ilçeler arasında Melikgazi ilçesinin 10. sırada bulunuyor.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Melikgazi 2015 projeleri Haberi

Melikgazi 2015 projeleri


Muhtarlar toplantısında açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi’nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda Semt Polikliniği için arazi de alt yapının tamamlandığını söyledi.

Toki, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerini içine alan bölgede semt polikliniği yapma kararı aldıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Sağlıkta eğitimde sporda kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danişmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak sağlık bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri önemsediğimiz hizmeti ayağa götürme ve sorunları yerinde çözme anlayışı ile hareket ediyoruz. Poliklinğimizde en az 10...