01 / 05 / 2024

Melikgazi belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu

Melikgazi belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çok Amaçlı Spor Salonu'nun tamamlanarak hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Melikgazi belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu Haberi

Melikgazi belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu

Hasan Polatkan Ortaokulu ve Andan Menderes İlkokulunun ortak kullanılacak olan spor salonu inşaatının tamamlandığını belirten Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun zemin artı bir kattan oluştuğunu ve çok amaçlı bir salonun yarın saat:13:00'da düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını kaydetti. 


Spor salonunun 700 m2 kapalı alanı ve 240 kişilik seyirci tribün bulunduğunu bildiren Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. 


"Melikgazi Belediyesi her ortam da ve her fırsatta eğitime ve sağlığa yatırım yapıyor ve destek sağlıyoruz. Arsası müsait olan ve spor salonu ihtiyacı bulunan Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çelik taşıyıcı sistem ile spor salonu inşa ettik. Hem spor salonu hem de sahne gösteri salonu olarak hizmet verecektir. Bu tesis Hasan Polatkan Ortaokulu ve Andan Menderes İlkokulunun ortak...