17 / 05 / 2024

melikgazi demiryolu projeleri

melikgazi demiryolu projeleri

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

2020-2024 yıllarında inşası planlanan demiryolu hatları mecliste!

Demiryolu projeleri ve 2020-2024 yıllarında inşası planlanan demiryolu hatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Melikgazi Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a belediyenin 2020 yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Çin’de kentsel demiryolu projeleri artarak devam ediyor!

Çin’in devlet planlama otoritesi Çarşamba günü, Şangay’da 298,35 milyar yuan (43,28 milyar dolar) değerinde yeni kentsel demiryolu projelerinin onayladığını dile getirdi.

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yükselen bloklar ile ilçenin fiziki yapısının değiştiğini söyledi.

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi kentsel dönüşümle değişiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla değiştiğini dile getirdi.

Yapımı devam eden tren hatları TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri, Ankara-Aksaray-Adana ve Ankara Sivas Demiryolu projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

7 yılda 40 milyar dolarlık demiryolu projesi yapılacak!

Dün açılan 6. Eurasia Rail Fuarı'na Türkiye'nin 7 yıl içinde hayata geçireceği 40 milyar dolarlık demiryolu projeleri damga vurdu. Dünya devlerinden Türkiye'ye hızlı tren fabrikası sözü geldi.

Melikgazi'de ulaşım projeleri sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan altınoluk ile Karacaoğlu semtlerine olmak üzere 2 üst geçit yaptırılacağını bildirdi.

Melikgazi projeleri Şehzadeler Belediyesi'ne örnek olacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Melikgazi Belediyesi'nin çok başarılı çalışmalar imza attığını söyledi. Çelik, "Marka haline gelen Melikgazi Belediyesi'nin Türkiye'ye nam salmış başkanının tecrübelerinden istifade etmek için geldik" dedi

melikgazi demiryolu projeleri Haberi

melikgazi demiryolu projeleri


Kayseri ilinin batı girişinde bulunan Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.



Meclis kararı ile…

Anbar Mahallesi’nde Boğazköprü Mevkii, Lojistik Merkezinde yapılan alan ile Demiryolları Hattının daha güvenli ve seri olabilmesi için imar planında değişiklik ön görüldüğünü belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin batı girişi, aynı zamanda şehrin imajını gösterdiğini, bu açıdan bu şehre ilk gelenler hakkında iyi bir izlenim bırakılması gerektiğini kaydetti.

Boğazköprü mevkiinde yolun krokide belirtilen 275 m²’lik kısmını kapsayan bölümde imar planında değişiklik yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları...