05 / 05 / 2024

melikgazi gökkent pazaryeri projesi

melikgazi gökkent pazaryeri projesi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Melikgazi Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Hunat Mahallesi'nde bulunan iş yeri ve müştemilatlarını 10 yıllığına 8 milyon 250 bin TL'ye kiraya çıkarıyor. İşin ihale günü 7 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye veznesine emlak vergi ödemesini yapacak olan yurttaşlara hatırlatma yaptı. Melikgazi'deki vezneler cumartesi ve pazar günleri saat 09.00 ile 17.00 arası açık olacak.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı emlak vergisi ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Melikgazi Türbesi'nde yapılan restorasyon tepki çekti!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan Melikgazi Türbesi'de yapılan restorasyon çalışması türbenin tarihi dokusunu yok ettiği gerekçesi ile eleştirildi. Türbenin yeni haline ziyaretçiler tepki gösterdi.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini 30 Nisan'da satışa çıkarıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti belediyeye ait olan daire ve iş yerleri için 30 Nisan 2019 Salı günü ihale yapılacağını belirtti.

melikgazi gökkent pazaryeri projesi Haberi

melikgazi gökkent pazaryeri projesi


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.


Melikgazi Belediyesince semtlere çok amaçlı pazaryerleri ile sosyal ve spor salonları birleşik tesislerin çok rağbet gördüğünü belirten Başkan Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak bölge halkının oturdukları bölgelerde ortak hizmetleri toplu alabilecekleri mekanlar ve tesisler oluşturuyoruz. Üstü kapalı çok amaçlı ve büyük ölçekli semt pazaryerleri inşa ederken, bu pazaryerinin yanında aynı zamanda sosyal ve spor tesisleri ile de inşa ederek kamu yatırımlarında bütünlük sağlıyoruz. Şu anda pazaryeri ile sosyal tesis bütünlüğü sağlayan 16 tesisimiz bulunmaktadır. Bunun son örneği Gökkent Mahallemizde gerçekleştireceğiz. Şu anda temel seviyesinde bulunan inşaat çalışması 2016 yılında tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacaktır. Sosyal tesisimizin zemin katında...