22 / 05 / 2024

Melikgazi ihale 2018

Melikgazi ihale 2018

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde 2 blokta 92 daire ile 6 dükkan yapımının kat karşılığı için ihalesinin yapıldığını açıkladı. 

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Melikgazi Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Hunat Mahallesi'nde bulunan iş yeri ve müştemilatlarını 10 yıllığına 8 milyon 250 bin TL'ye kiraya çıkarıyor. İşin ihale günü 7 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Melikgazi Belediyesi'nden 24 ve 36 ay taksitle konut fırsatı!

Melikgazi Belediyesi tarafından ihale ile satışa çıkarılacak daire ve iş yerlerinde 24 ay ve 36 ay taksit imkanı sunuluyor.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini 30 Nisan'da satışa çıkarıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti belediyeye ait olan daire ve iş yerleri için 30 Nisan 2019 Salı günü ihale yapılacağını belirtti.

Melikgazi ihale 2018 Haberi

Melikgazi ihale 2018

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde 2 blokta 92 daire ile 6 dükkan yapımının kat karşılığı için ihale gerçekleştirildiğini söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anbar, Küçükali ve Kazımkarabekir semtlerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat ihalelerinin devam ettiğini belirten Başkan Büyükkılıç, "Kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihaleler devam etmektedir. İhaleyi alan firmaların inşaatları hızla devam ediyor. Bugün de 2 blokta toplam 92 daire ile dükkanların ihalesi yapıldı. Hak sahiplerine verilecek daireler ile Kazımkarabekir’in planlı, modern ve gelişerek değişimi gerçekleşmiş olacaktır. Belediye olarak sadece bina yenilemesi değil, bizler mahallenin tamamında yenileme yapıyoruz. Caddeleri, otoparkları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları ile yeni mekanlar oluşturuyoruz" diye açıklama yaptı. 

Melikgazi’nin geliştiğini, güzelleştiğini, kentsel dönüşümde çalışmaların da hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, kentsel...