06 / 05 / 2024

Melikgazi Küçükali ihalesi

Melikgazi Küçükali ihalesi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde 2 ayrı inşaat yaptıracak. İhaleleri 27 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatların toplam bedeli 19 milyon 957 bin 485 TL olarak belirlendi.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Melikgazi 285 konut ihalesi yarın!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Melikgazi Küçükali ihalesi Haberi

Melikgazi Küçükali ihalesi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde 2 ayrı inşaat yaptıracak. İhaleleri 27 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatların toplam bedeli 19 milyon 957 bin 485 TL olarak belirlendi. İhaleler bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.



Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Küçükali Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 27 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın tahmini bedeli 13 milyon 568 bin 420 TL olarak belirlendi. 


Melikgazi Belediyesi 13 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!


Melikgazi Belediye Başkanlığı, Küçükali Mahallesi'nde de 48 daire, 1 görevli dairesi ve 5 adet dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi  6 milyon 389 bin 65 TL'ye kat karşılığı inşaat yapılacak.  İhalesi 27 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Melikgazi Küçükali'de 6 milyon TL'ye kat karşılığı...