20 / 07 / 2024

Melikgazi Küçükali Mahallesinde çalışmalar başladı mı

Melikgazi Küçükali Mahallesinde çalışmalar başladı mı

Dönüşüm Projesi kapsamında ilk çalışmanın başlanıldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk etapta 3 bloktan oluşan 112 daire inşa edileceğini bildirdi.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Büyükşehir Belediyesi 13 adet arsayı satıyor! Hemen bakın...

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Kızlar mahallesinde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. Peki bu arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 184 konutu satışa sunuyor!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Köseler mahallesinde 184 adet konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubu için satışa sunulan projede evlerin fiyatları 210 bin 258 TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi'de 1 yılda 280 metruk yapı yıkıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından 1 yılda ilçe genelinde 280 metruk yapının ve gecekondunun yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de eski yapılar yıkılıyor!

Kayseri Melikgazi ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 15 gecekondu yıkıldı.

Melikgazi Küçükali Mahallesinde çalışmalar başladı mı Haberi

Melikgazi Küçükali Mahallesinde çalışmalar başladı mı

Küçükali Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk etapta 3 bloktan oluşan 112 daire inşa edileceğini bildirdi. 


Küçükali Mahallesi'nde yaptırılacak olan 2 bin konutluk kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk çalışmanın başlanıldığını söyleyen ve mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi çalışması için Küçükali Mahallesinde 1970'li yıllarda yapılan 45 gecekondunun mülk sahiplerince yıkıldığını kaydetti. 


Küçükali Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 8 ay gibi kısa bir sürede projelendirilerek Bakanlar Kurulunca kabul edildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;"Küçükali Mahallesi'nde bu yıl başlanılan Kentsel Dönüşüm Çalışması 8 ay gibi çok kısa bir sürede projelendirildi, mülk...