22 / 05 / 2024

Melikgazi parkı ne zaman bitecek

Melikgazi parkı ne zaman bitecek

Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi TOKİ toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

Kayseri'de bir hayırsever öğrenci yurdu yaptıracak!

Kayseri'de Yusuf Silay isimli bir hayırsever, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan arsa üzerine öğrenci yurdu yaptıracak.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 iş yerinin açık artırma ile satışının yapılacağını söyledi.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Kayseri Melikgazi'de satışa çıkan 86 gayrimenkule yoğun ilgi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 86 gayrimenkul satışa çıkmıştı. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildiğini belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nden 14 adet satılık arsa!

Başkan Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 14 adet imar planında yer alan parselli arsanın yapılacak ihale ile satışa çıkacağını açıkladı.

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Melikgazi Belediyesi'ne ait 3 taşınmaz kiraya verildi!

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 6 ayrı semtte bulunan toplam 9 adet taşınmaz ihale ile 3 yıllığına kiraya verildi.

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Melikgazi Belediyesi 8 işyeri ve 1 tarlayı kiraya verecek!

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 8 işyeri ile 1 tarlanın kiraya verileceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ihalenin 13 Aralık 2016 günü belediye Encümen salonunda yapılacağını söyledi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Melikgazi parkı ne zaman bitecek Haberi

Melikgazi parkı ne zaman bitecek


Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesindeki Demokrasi Mahallesi TOKİ toplu konut alanında yer alan park inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve daha kısa sürede bitirilmesi için yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. 

Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 496 büyük öl çekli parkın hizmet verdiğini özellikle bu sıcak yaz akşamların parkların adeta halkın mekânı olduğunu hatırlatanBaşkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Mimarsinan Bölgesi Demokrasi Mahallesi TOKİ evlerinde yer alan arsa üzerinde 36000 m2 alanlı çok amaçlı ve büyük ölçekli parkın inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. 

Büyük ölçekli ve çok amaçlı bu tesisimiz bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Mahalle gezilerinde semt halkı bizden yol, asfalt, kaldırım istemiyor, mahalleli, aerobik salonu, sosyal ve spor tesisleri ve kapalı havuz istemektedir. Bu talepler belediye çalışmaların hangi seviyede olduğunun...