06 / 05 / 2024

Melikgazi yenileniyor

Melikgazi yenileniyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 15 yıl önce başlatılan kentsel Dönüşüm Projesi ile Melikgazi İlçesinin adeta yenilendiğini ve bu sürecin devam ettiğini söyledi.

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Melikgazi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Melikgazi Kültür Merkezi yenileniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kültür merkezini baştan aşağı yeniliyor.

Melikgazi'de mahalleler yenileniyor!

Kayseri Melikgazi'de mahalleler yenileniyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve de Yeniköy Mahallelerinde Kayseri şehir merkezinde olmasına rağmen istenilen yapılaşmayı gösteremediğini belirtti.

Melikgazi'de kentsel dönüşümün uygulandığı mahalleler yenileniyor!

Melikgazi'de kentsel dönüşümün uygulandığı mahalleler yenileniyor. Memduh Büyükkılıç, Güftepe, Köşk, Yıldırım Beyazıt Mahalleri en iyi örnek çaJışmaları sergilemekte olup, gecekondu sahipleri şimdi modern dairelerde ikametgâh ettiklerini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm projesinin uygulandığı mahalleler yenileniyor!

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy Mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Melikgazi mahalleleri yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Kemeraltı, Küçükali, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Yeniköy mahallelerinde imar planında yer alan yolları açtıklarını, bu yollarda yaya yolu inşa ettiklerini, refüj yaptıklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm projesi ile Melikgazi yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 15 yıl önce başlatılan kentsel Dönüşüm Projesi ile Melikgazi İlçesinin adeta yenilendiğini ve bu sürecin devam ettiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm projesi ile Melikgazi yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince 15 yıl önce başlatılan kentsel Dönüşüm Projesi ile Melikgazi İlçesinin adeta yenilendiğini ve bu sürecin devam ettiğini söyledi.

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuru 2014!

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge projesinde 1 adet konut kurasız satışa sunuluyor.211 bin 674 TL'den satışa çıkan projede satışlar başvuru önceliğine göre yapılacak. İşte TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuru 2014...

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları 16 Ekim'de başlıyor!

TOKİ, Kayseri Melikgazi 5. Bölge Toplu Konut Uygulamaları kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor. Başvurular 16 Ekim'de başlayacak.

Gelibolu'da tarihi namazgah yenileniyor!

Gelibolu Fener Meydanı'ndaki namazgah, yapılan ihale ile yenileniyor. Restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gelibolu'ya gelen Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, bölgede incelemelerde bulundu...

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Sincan yeni yüzüne kavuşacak.

Melikgazi yenileniyor Haberi

Melikgazi yenileniyor

Ferdi Tapu Çalışması ile başlanılan ve Gecekondu Önleme Bölgesi ile devam eden çalışma ile şu anda 32 mahallede Kentsel Dönüşümün başarı ile gerçekleştirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe, Yıldırımbeyazıt, Köşk, Keykubat, Osmankavuncu ve Melikgazi Mahallelerin buna en iyi örnek oluşturduğunu ayrıca mahallelere sosyal, kültürel, sportif tesisler kazandırıldığını kaydetti. 


Melikgazi belediyesinde Kentsel Dönüşümün bireylerin daha güzel, sağlıklı ve modern evlerde oturmaları ve parkları, spor alanları, çocuk oyun alanları, pazar yerleri gibi şehir donatıları olan bir mahallede yaşamaları için gerçekleştirildiğini ifade eden Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. "Melikgazi her geçen gün planlı ve sağlıklı bir şehirleşme ile büyüyor ve gelişiyor. Gecekondu mahalleri kentsel dönüşüm ile modern ve sağlıklı mekânlar oluşturduk. 15 yıldır gecekondu yapılmayan bir şehiriz. Melikgazi yenileniyor ancak...