07 / 05 / 2024

Memet Tuncil

Memet Tuncil

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ergün Çalış, Memet Tuncil ve Tunç Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Avcılar 'da kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Deniz ve Memet İnan Dursun ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Memet Rifat Çabuker ve Mustafa Dolu ortaklığında kuruldu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Timus İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Timus İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Timurcan Tuncil tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Salık Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salık Enerji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Memet Yılmaz tarafından kuruldu.

Timkur İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu!

Timkur İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Timuçin tarafından kuruldu.

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Adetaş İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Bektaş tarafından kuruldu.

Memet Tuncil Haberi

Memet Tuncil

Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ergün Çalış, Memet Tuncil ve Tunç Arslan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Avcılar'da kuruldu.


Tunç Birlik Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...