15 / 05 / 2024

Memiş Sandıkçı

Memiş Sandıkçı

Ersan Arsa Dünyası Emlak Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Memiş Sandıkçı ve Halil Ulutaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Silivri'de kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Yastık altında altını olanları sevindirecek gelişme!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yastık altı altınlar hakkında oldukça dikkat çekici bir analizde bulundu ve bu altınların ekonomiye kazandırılma yöntemlerini ayrıntılı bir şekilde ele aldı. 

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Beko derin dondurucular 5.119 TL'den başlayan fiyatlarla! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteli ve yenilikçi beyaz eşyanın adresi olan Beko, farklı kapasitelere sahip çekmeceli (dikey) ve sandık tipi (yatay) derin dondurucularıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Peki, Beko derin dondurucular kaç TL?  İşte detaylar...

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

Yeni kabine sonrası dolarda korkutan senaryo! İslam Memiş'ten kötü haber geldi!

İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek olmasından sonra ekonominin nasıl ilerleyeceğine dair yorumda bulundu. İşte detaylar!

Derin dondurucu almayı düşünenler dikkat! Beko indirim başlattı! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Derin dondurucu almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Beko'dan geldi. Kaliteli beyaz eşyanın adresi Beko, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucu modellerine 1.250 TL indirim yaptı. Peki, Beko derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye milletvekili ve cumhurbaşkanını seçmek için seçime gitti. Sandık başında görev yapanlar ise ödemelerin ne zamn yapılacağını sorguluyor.

Memiş Sandıkçı Haberi

Memiş Sandıkçı

Ersan Arsa Dünyası Emlak Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Memiş Sandıkçı ve Halil Ulutaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Silivri'de kuruldu.


Ersan Arsa Dünyası Emlak Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-)Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-)Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-)Her türlü emlak,her türlü...