17 / 05 / 2024

Memtili Memtimin

Memtili Memtimin

Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; Haseki Sultan Mah. Turgut Özel Millet Cad. No:21/7 Fatih - İstanbul.

Memtili Memtimin Haberi

Memtili Memtimin


Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Fatih'te kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

SABİRCAN GÖKTUĞ 30.000,00 TL

MEMTİLİ MEMTİMİN 30.000,00 TL

ABULA NUERMAIMAITI 40.000,00 TL


Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,  mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,  satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları...