25 / 07 / 2024

men cezası yapı denetimleri

men cezası yapı denetimleri

Denetim yapan teknik müşavirlik kuruluşlarına, inşaatın aykırı olduğu tespit edildiğinde 10 yıllık men cezası verilecek...

1941 yılında göçmen evleri yapılmış!

1941 yılında Diyarbakır İskan Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Diyarbakır Merkez'e bağlı iki köye göçmenler için toplamda 230 konuttan oluşan göçmen evleri yapılmış. 

Çinli emlak devi patronuna borsalardan ömür boyu men cezası verildi!

Borçları nedeni ile tasfiyesine karar verilen gayrimenkul firması Evergrande'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hui Ka Yan'a usulsüz işlemleri nedeni ile de hisse senedi piyasalarından ömür boyu men cezası verildiği kaydedildi.

Araç ve ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyete el koyma trafikten men para cezası 20.342 Türk Lirası

Araç ve ehliyet sahipleri dikkatli olması gerekn bir karar açıklandı. Trafikte bunu yapan çok dikkali olmalı ehliyete el koyma trafikten men 20.342 Türk Lirası para cezası uygulanıyor. İşte detaylar...

Yapı denetim firmaları için yeni düzenleme!

Hakkında üçüncü bir yıl yeni iş almaktan men cezası verilmiş olan yapı denetim kuruluşlarının yapı denetim izin belgesi iptal edilecek ve faaliyetine son verilecek.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

İnşaatları denetleme görevini yerine getirmeyen kuruluşlar yeni iş alamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, görevini yerine getirmeyen 63 yapı denetim firmasına, "yeni iş almaktan men cezası" uyguladı...

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

Samsun Valiliği: Konut olmayan yerlere ikamet taşınmadı!

Samsun Valiliği "bazı mahallelerde ahır ve samanlıklara seçmen kaydığı" yapıldığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

men cezası yapı denetimleri Haberi

men cezası yapı denetimleri

Denetim şirketleri ve laboratuvarlar görevlerini ihmal etmeleri ve belgeleri yanlış hazırlamaları sebebiyle sahtecilik suçundan yargılanacak. 10 yıl men cezası verilerek 10 bin liradan az olmamak kaydıyla da para cezası...