28 / 07 / 2024

Menderes Türel emlak yatırımları

Menderes Türel emlak yatırımları

Salı Grubu ile buluşmasında devam eden projelerini ve hedeflerini anlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir şehrin marka şehir değerinin o şehirdeki lüks konut fiyatlarının metrekare birim fiyatlarıyla ölçüldüğünü söyledi.

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Yeşil ve Nebahat Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi!

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi. Türklerin emlak yatırımı son 3 yılda 39 kat arttı...

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın ilk kar payı oranı yüzde 18,02!

Faaliyete başlayan Türkiye Emlak Katılım Bankası, aylık brüt kar payı oranlarını açıkladı. 21 Mart 2019'da faaliyete başlayan bankanın ilk 1 aylık kar payı oranı yıllık bazda brüt yüzde 18,02 olarak açıklandı...

Menderes Türel emlak yatırımları Haberi

Menderes Türel emlak yatırımları

Salı Grubu ile buluşmasında devam eden projelerini ve hedeflerini anlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir şehrin marka şehir değerinin o şehirdeki lüks konut fiyatlarının metrekare birim fiyatlarıyla ölçüldüğünü söyledi.



Başkan Türel, “Antalya’daki en lüks villa satış fiyatı metrekaresi şu an 2 bin dolar civarında. Bugün 300 metrekarelik en lüks daire 600 bin dolarlara satılıyor. Paris’e gidin metrekaresi 45 bin dolar, Monaco’da 55 bin dolar, Londra’da 40 bin dolar. İstanbul’da bundan on sene önce daire fiyatları 2 ile 3 bin dolar arasındaydı. Ama şimdi İstanbul 15 bin doları gördü. İstanbul emlak fiyatlarını 10 senede 3 bin dolardan 15 bin dolara taşıdı. Biz böyle güzelim bir şehirde hala 2 bin dolara satış yapıyoruz. Bir şehrin marka değerini bu şekilde kıyaslayıp...