05 / 05 / 2024

menekşe deresi park

menekşe deresi park

Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yer aldı...

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Arnavutköy Türkköşe Deresi Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Türkköşe Deresi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planında Askı İtirazları kapsamında yapılan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Türkköşe Deresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Türkköşe Deresi ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yozgat Menekşe Evler kentsel dönüşümde son durum ne? 

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen "Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferzende Çakmak ve Seyda Ünlü ortaklığında kuruldu.

Çamçeşme Parkı hizmete girdi!

Pendik Belediyesi tarafından Metro istasyonu çalışmaları nedeni ile kapatılan Çamçeşme Parkı yeniden düzenlendi. Park hizmete açıldı...

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor...

menekşe deresi park Haberi

menekşe deresi park


Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da yer aldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul dünyanın 130 ülkesinden büyük devlet gibi olduğunu ve geçmişten gelen altyapı ve su gibi sorunların çözümünün kendilerine nasip olduğunu belirterek, Küçükçekmece’deki Hasanoğlu ve Menekşe derelerinden akan pislikler ile kötü kokular nedeniyle geçmişte bu bölgede bir araya gelmenin mümkün olmadığını söyledi.


İstanbulluların desteğiyle İstanbul’a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, şehrin tarihinde nasip olmayan bir şekilde 3. kez bize başkan seçilerek hizmet için gece gündüz demeden koşturduklarını anlatan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Geçmişte dereler açık kanal kabul ediliyordu ve atıksuları boruları derelere...